Gaz Çıkarma
114 görüntüleme
M
Mevlüde Ş. ..
28 Eylül 2025 18:01
Arkadaşlar merhaba bebek meme emerken veya mama yerken uykuya dalınca gazını çıkarıyor musunuz yoksa uykuya bırakıyor musunuz veyahut gibi durumda gaz probleminin önüne nasıl geçiyorsunuz
D
Didem Ç. ..
28 Eylül 2025 18:08
Şahsen ben geceleri emzirirken uyuya kaldığında gazını çıkarmadan yatırıyorum ama yeni yeni başladım buna bizde sürekli gaz olmuyor bazen oluyor. 5 aylığız bu arada önceki zamanlarda gazını almadan yatırmıyordum
N
Neş
28 Eylül 2025 18:08
Bebeğin gazını çıkarmadan uyutmak sorunlara yol açar. En basiti karın ağrısı huzursuzluk ağlama krizleri meydana gelir. Beslenmeden sonra kucakta gazını çıkarmak ve gazı çıktıktan sonra da 10-15 dakika dik şekilde tutmak hem gazını en iyi şekilde çıkarmayı sağlıyor hem de midesi için de iyi oluyor kusmanın önüne geçiyor. Ama anne sütüyle beslenen bebeklerde her beslenmeden sonra gaz çıkarmak gerekmiyor diye biliyorum. Gaz problemi oluşmaması için bebeğin hava yutmaması da önemli. Bu konuda Philips Avent biberonlarını tavsiye ederim ben memnun kaldım
M
Mevlüde Ş. ..
28 Eylül 2025 18:09
Biz daha 19 günlüğünüz ama gaz çıkarma olayına da girersek tekrar aynı döngüye gireceğiz diye düşünüyorum tekrar uyanırsa tekrar beslersek tekrar gaz çıkarm yine aynı döngü olur mu
M
Mevlüde Ş. ..
28 Eylül 2025 18:10
Philips avent kullanıyoruz mama verirken memnunum bende mama olarak hıpp aldık
F
Fehime B. T. ..
28 Eylül 2025 18:48
Evet, benim bebeğim gaz sorunu olmayan bir bebekti. Artık 4. aydayız diye ben gazını almadan yatağına koydum ve şu an, aslında yavaş yavaş huzursuzluğu, gece uyanmalarını, karın ağrılarını hazırladım. O yüzden gazı alınmadan koymayın
.
.
S
Sena K.
28 Eylül 2025 18:48
Ben 6-7 aylık olana kadar hem emme sonrası uykusu açılsa bile çıkardım çünkü gazlı bir bebekti. Gazını çıkarmayınca sabah 4 ten sonra çok huzursuz oluyordu uykuya dalamıyodu sürekli ağlıyordu
S
Sema E.
28 Eylül 2025 18:54
Benim bebeğim 4 aylık ben genelde uyuyunca gazını çıkarmıyorum ama sabaha karşı kendisi gazlı uyanıyor ikinarak gazını cikarirsam uykusu açılıp uyanıyor bu sefer hiç uyumaz