Gaz Çıkarma

103 görüntüleme
Ç

Çiğdem G. ..

9 Temmuz 2025 08:18
Bebegim 35 günlük. Emerek uyuyor gazini çıkarmak isteyince uyaniyor agliyor ve sakinlesip uyumak için tekrar emiyor, bu şekilde olunca gazını çıkartıp uyutamıyorum. Benzer durum yaşayan çözüm önerisi olan paylaşabilir mi?
Yeter O. .

Yeter O. ..

9 Temmuz 2025 08:21
Mutlaka gazını çıkartın eğer çıkartmazsanız tekrar emzirdiğinizde gaz oluşur ve çok zorlanırsınız ağlasın mutlaka çıkartın gazı
Ç

Çiğdem G. ..

9 Temmuz 2025 08:25
Uyumak için tekrar meme istiyor ve kısır döngüye giriyor 😔
İ

İrem K.

9 Temmuz 2025 08:27
Benim de öyle zaten uyurken asla gaz çıkartamıyor 2 saat sonra da ıkınarak uyanıyor ben karnına bastırarak masaj yapıyorum bacak haraketlerinş yapıyorum gaz damlamız da var o zaman gazını güzel çıkartıyor zaten beslenmesen sonra gazını çıkartsam da yine alttan gazı oluyor hertürlğ oluyor yani
Ç

Çiğdem G. ..

9 Temmuz 2025 08:27
Hangi gaz damlasını kullaniyorsunuz
Elifnur Ö.

Elifnur Ö.

9 Temmuz 2025 09:01
Eğer emerek uyuduysa omzuma alıp gazını çıkarmak için onun hareketlenmesini bekliyorum bir süre, gaz onu rahatsız edip hareketlendiğinde sırtına vurarak çıkartıyorum. Elbette uyanıyor bu sefer emzik verip sakinleştiriyorum.
E

Elvan D.

11 Temmuz 2025 04:10
Bizimde öyleydi ben memede uyumasını geciktirmek için ayağını kaşıyordum biraz emdikten sonra uyumadan bi gaz çıkarma işlemi yapıp daha sonra tekrar memeyi verip uyuruyordum en azından gazın birazını çıkarmış oluyorsun
S

Selin E. E. ..

11 Temmuz 2025 06:28
Kaçıncı ayda geceleri gazını çıkarmadan uyutabiliriz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir