Gaz Çıkarma
182 görüntüleme
Ç
Çiğdem G. ..
9 Temmuz 2025 11:18
Bebegim 35 günlük. Emerek uyuyor gazini çıkarmak isteyince uyaniyor agliyor ve sakinlesip uyumak için tekrar emiyor, bu şekilde olunca gazını çıkartıp uyutamıyorum. Benzer durum yaşayan çözüm önerisi olan paylaşabilir mi?
B
Bbbb
9 Temmuz 2025 11:21
Mutlaka gazını çıkartın eğer çıkartmazsanız tekrar emzirdiğinizde gaz oluşur ve çok zorlanırsınız ağlasın mutlaka çıkartın gazı
Ç
Çiğdem G. ..
9 Temmuz 2025 11:25
Uyumak için tekrar meme istiyor ve kısır döngüye giriyor 😔
İ
İrem K.
9 Temmuz 2025 11:27
Benim de öyle zaten uyurken asla gaz çıkartamıyor 2 saat sonra da ıkınarak uyanıyor ben karnına bastırarak masaj yapıyorum bacak haraketlerinş yapıyorum gaz damlamız da var o zaman gazını güzel çıkartıyor zaten beslenmesen sonra gazını çıkartsam da yine alttan gazı oluyor hertürlğ oluyor yani
Ç
Çiğdem G. ..
9 Temmuz 2025 11:27
Hangi gaz damlasını kullaniyorsunuz

Elifnur Ö.
9 Temmuz 2025 12:01
Eğer emerek uyuduysa omzuma alıp gazını çıkarmak için onun hareketlenmesini bekliyorum bir süre, gaz onu rahatsız edip hareketlendiğinde sırtına vurarak çıkartıyorum. Elbette uyanıyor bu sefer emzik verip sakinleştiriyorum.
E
Elvan D.
11 Temmuz 2025 07:10
Bizimde öyleydi ben memede uyumasını geciktirmek için ayağını kaşıyordum biraz emdikten sonra uyumadan bi gaz çıkarma işlemi yapıp daha sonra tekrar memeyi verip uyuruyordum en azından gazın birazını çıkarmış oluyorsun
S
Selin E. E. ..
11 Temmuz 2025 09:28
Kaçıncı ayda geceleri gazını çıkarmadan uyutabiliriz
Yükleniyor...