Gaz 💨
105 görüntüleme
S
Sevtap A.
27 Ağustos 2026 06:55
48 günlük yaklaşık 1-1.5 haftadır doktorun verdiği gaz damlası n. harveys ve probiyotik damla kullanıyoruz. Doktorumuz az ölçekli ve günde bir dedi. Gece rahat etsin diye uyumadan önce veriyorum ama gece yine bacaklar durmuyor ve aşırı rahatsız oluyor. Masaj yapıyoruz çıkmıyor. Parçalayıp çıkarması gerekiyor ama yok. 8 saat sonunda yatay pozisyona (Emzirme) alınca o zaman yavaş yavaş az gaz çıkarıyor. Neler yaptınız güzel anneler bu gaz için gecelerimiz perişan oluyor bu damladan memnun olan var mı, ne zaman etkisini gördü merak ediyorum 🌸
Ş
Şule U.
27 Ağustos 2026 07:47
Benimde oğlum 47 günlük aşırı gazı vardı çığlıklarla ağlıyordu doktor meti. gast damla verdi bende daha çok tavsiye ediliyor diye n. harveys de aldım. İçinde probiyotik olmadığı için doktorumuz ikisini birlikte verebilirsin dedi. Ama günde 3 kez 4er damla dedi. Onları kullandığımdan beri gecelerimiz huzurlu. Tabi mama da yiyor anne sütü de alıyor . Mama çok önemli biz e. Bebekte satılan keçi sütlü bir mama var anne sütüne en yakın onu kullanıyoruz. Mamalara da her seferinde bir iki damla zeytinyağlı damlatmamı söyledi doktorumuz
S
Sevtap A.
27 Ağustos 2026 07:52
Benimde oğlum 47 günlük aşırı gazı vardı çığlıklarla ağlıyordu doktor meti. gast damla verdi bende daha çok tavsiye ediliyor diye n. harveys de aldım. İçinde probiyotik olmadığı için doktorumuz ikisini birlikte verebilirsin dedi. Ama günde 3 kez 4er damla dedi. Onları kullandığımdan beri gecelerimiz huzurlu. Tabi mama da yiyor anne sütü de alıyor . Mama çok önemli biz e. Bebekte satılan keçi sütlü bir mama var anne sütüne en yakın onu kullanıyoruz. Mamalara da her seferinde bir iki damla zeytinyağlı damlatmamı söyledi doktorumuz
Ş
Şule U.
27 Ağustos 2026 07:53
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸

Hatice C. ..
27 Ağustos 2026 08:29
Bu kullandığınız ilaçlar dışında karınları her doyuşta mutlaka bebeklerin sırtlarına yavaşça pat pat yapıyomusunuz o bebeği rahatlatıyo minik gegirtilerini duymak dünyanın en güzel sesi ♥️
S
Sevtap A.
27 Ağustos 2026 08:32
Bu kullandığınız ilaçlar dışında karınları her doyuşta mutlaka bebeklerin sırtlarına yavaşça pat pat yapıyomusunuz o bebeği rahatlatıyo minik gegirtilerini duymak dünyanın en güzel sesi ♥️

Hatice C. ..
27 Ağustos 2026 12:27
Her emzirme sonrası yapıyorum örneğin 10 kere emzirdim 3’ünde geğirme olmuyor onda da 10-15 dk dik tutuyorum sonra yatıyorum 🥹 Bizim damlamızın sayısını az tuttu doktor acaba ondan kaynaklı mı diye düşündüm
S
Sevtap A.
27 Ağustos 2026 15:28
Yok ondan değildir sayısını verdiği gibi kullanın ama daha çok doğal olana yönelin emdi kaldırıp pat pat yaptınız eğer uyku zamanı değilse 10, 15 dk yı 20 ye çıkarın evin içinde gezindirerek sonrasında dizinizin üzerine sırtı size gelicek şekilde 10, 15 dk da öyle tutun belini dinlendirir ve baş kontrolü motor hareketleri gelişim sağlar.
Yükleniyor...