Gaz

67 görüntüleme
N

Necibe N. Ç.

8 Mart 2026 11:21
Bebeğim 5 ay 4 günlük alttan gazını hala destekle masajla çıkarıyor ağzından da aynı şekilde pat pat yaparak çıkarıyor eğer çıkarmadan uykulu yatırırsam gaz sancısından çığlık atarak uyanıyor bu süreç ne zaman bitiyor arkadaşlar ne zaman kendi gazını kendisi çıkarabilecek kollarım dayanmıyor artık çok yoruldum
Ö

Özge T.

8 Mart 2026 12:03
Sanırım 6 ayını doldurduğunda rahatlarsınız ek gıda zamanı da olduğu için pek çok beceriyi kazanmış oluyor, ama valla benim bebiş 11 aylık gece sütten sonra az bi patpatlıyorum gazlı yatmasın diye
N

Necibe N. Ç.

8 Mart 2026 12:10

Özge Topçu

Sanırım 6 ayını doldurduğunda rahatlarsınız ek gıda zamanı da olduğu için pek çok beceriyi kazanmış oluyor, ama valla benim bebiş 11 aylık gece sütten sonra az bi patpatlıyorum gazlı yatmasın diye

Ek gıda dönemi de gaz sancılı geçiyormuş öyle diyorlar benim bebeğim kolikti korkuyorum başlamaya da
Ö

Özge T.

8 Mart 2026 12:14
Yedirdiklerinize dikkat ederseniz sorun olmaz ya lifli gıdalar, bazen gerekirse pişmiş gün kurusu (çok güzel çözüyor) öyle öyle alışır ama mühim olan küçük miktarlarda başlamak, yoksa herkesin bebesi kabız. Ben yaşamadım bir iki sefer kayısı ile kurtardık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir