Gaz

89 görüntüleme

N.

21 Şubat 2026 19:10
Oğlum 2 Ay 11 günlük. Gaz sancıları biraz hafiflemişti. Bu hafta ise Sık sık yani birer bir buçuk saat ara ile emzirdim. sancısı var bu acaba sık emmeden olabilir mi?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

22 Şubat 2026 19:21
Merhaba,

Gaz sancıları ve sık emzirme arasındaki ilişkiyi araştırdım. Bazı anneler, bebeklerinin emerken gaz oluşturduğunu ve bu nedenle sık sık emmek istediğini belirtiyor. Ayrıca, gaz sancılarının sık emzirmeden kaynaklanabileceği de tartışılıyor.

Bebeğiniz 2 ay 11 günlük ve gaz sancıları biraz hafiflemişti, ancak şimdi tekrar sık sık emziriyorsunuz ve sancısı var. Sık emzirmenin gaz sancısına neden olması mümkün.

Gaz sancısının sık emzirmeden kaynaklandığını düşünüyorsanız, adımları deneyebilirsiniz:

1. Bebeğinizin gazını çıkarmaya çalışın.
2. Emzirme aralarında kısa pauses vererek gazının çıkmasını sağlayabilirsiniz.
3. Bebeğinizin beslenme düzenini gözlemleyin ve gerekirse ayarlamalar yapın.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Emzirme
2. Gaz Ağrısından Sürekli Emme İsteği
3. Sık Emme İsteği
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
N

Nur A.

22 Şubat 2026 22:42
oğlum da 55 günlük gık dese bende meme veriyorum henüz gaz sorunu yaşamadık aksine memede alttan gazını daha rahat yapıyor
Fidannur Z.

Fidannur Z.

25 Şubat 2026 13:55
2 ay 11 günlük bebek için biraz besleme aralıklarınız çok sık bu da bebeğin gazını etkiler arayı biraz uzatmanızı tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir