Gaz
118 görüntüleme
F
Fatma ..
10 Şubat 2026 21:33
Bebeğim 6 ay 20 günlük doğduğu günden beri gazlı bir bebek eskiye göre azaldı ama uykusunda kıpırdanmaları uykuya dalarken zorlanıyoruzz bir sürü mama denedim biberon akis hızını yavaşlattım yinede faydası yok karnına hafif vurunca davul sesi gibi oluyor kucağıma alıyorum hafif sallayıp dik tutuylrum üst gaz cikiyor bazen çıkmıyor ne zaman geçicek bilmiyorum önerisi olan deneyimli anne var mı ? Gerçekten çok yorucu bu gaz isi :(

Hatice C. ..
10 Şubat 2026 22:21
Kollarından tutunca zıplama hareketi yapıyor mu yapıyorsa bunu sıkça tekrar edin kendisi o şekilde attırır gazı

Didem
10 Şubat 2026 23:07
Zeytinyağı 1 çay kaşığı denediniz mi
F
Fatma ..
10 Şubat 2026 23:08
Kollarından tutunca zıplama hareketi yapıyor mu yapıyorsa bunu sıkça tekrar edin kendisi o şekilde attırır gazı
F
Fatma ..
10 Şubat 2026 23:08
Zeytinyağı 1 çay kaşığı denediniz mi
S
Selma ..
10 Şubat 2026 23:13
Biz de 5. Aya girdik 3. Ayda düzelir dediler hala devam ediyor evet çığlık çığlığa değil artık gündüzleri hareketli olduğundan kendisi çıkarıyor ancak uykularını bölmeye devam ediyor zaten zar zor uyutuyoruz umudum 6. Aydı orda da mı bitmiyor 😔
F
Fatma ..
10 Şubat 2026 23:20
Biz de 5. Aya girdik 3. Ayda düzelir dediler hala devam ediyor evet çığlık çığlığa değil artık gündüzleri hareketli olduğundan kendisi çıkarıyor ancak uykularını bölmeye devam ediyor zaten zar zor uyutuyoruz umudum 6. Aydı orda da mı bitmiyor 😔
S
Selma ..
10 Şubat 2026 23:22
Bizimki bitmedi ne yazık ki Dr götürdük gazi olmaz bu ayda bebeklerin dedi geçti bize