Gaz
193 görüntüleme
B
Betüllll
23 Ocak 2026 01:14
Merhabalar bebeğim 9 aylık. Geceleri gaz sancısına uyanıyor büyük ihtimal neden olabilir ? Kaka da kabız olmuyor ama gaz çıkarmada zorlanıyor. Trubiotik adlı probiyotikten veriyorum değiştirmeli miyim ? Yenidoğan döneminde bu kadar gaz sorunumuz yokken ek gıda döneminde patlak verdi . Geceleri sürekli uyanıyoruz . Aslında çok da hareketli emekliyor ayağa kalkıyor . Çözüm bulamıyorum uyanmalara.
T
T.B.
25 Ocak 2026 12:07
Biz de 7.5 aylığız ve aynı durumdayız. Yenidğan döneminde bu kadar sık kalkmazdı, ek gıdaya geçtiğimizden beri gece saat başı kalkıyoruz. Gazını zor çıkarıyor, gündüz de sürekli ıkınma halinde. Kakasını yapsa bile rahatlamıyor. Önerisi olan varsa ben de çok seviniirm
B
Betüllll
25 Ocak 2026 12:10
Biz de 7.5 aylığız ve aynı durumdayız. Yenidğan döneminde bu kadar sık kalkmazdı, ek gıdaya geçtiğimizden beri gece saat başı kalkıyoruz. Gazını zor çıkarıyor, gündüz de sürekli ıkınma halinde. Kakasını yapsa bile rahatlamıyor. Önerisi olan varsa ben de çok seviniirm
Ö
Özge T.
25 Ocak 2026 12:12
Bu ay gaz sorunu olması çok ilginç o probiyotik markayı bi araştırın gaz yapıyor mu diye isterseniz, yediklerini bi gözden geçirin gaz mı yapıyor acaba veya alerjik bir şey mi var
B
Betüllll
25 Ocak 2026 12:15
Bu ay gaz sorunu olması çok ilginç o probiyotik markayı bi araştırın gaz yapıyor mu diye isterseniz, yediklerini bi gözden geçirin gaz mı yapıyor acaba veya alerjik bir şey mi var
B
Betüllll
7 Şubat 2026 03:34
G
Gülsüm S.
25 Şubat 2026 05:01
Aynı durumdayız kafayı yemek üzereyim gece sürekli çığlık çığlık ıkınma gaz şurubu aldım metsil yatmadan verince iyi oluyor gibiydi iki gün içti şimdi ne yapsam içmiyo zorlasam kusuyo yine içmiyo ne yapacağım bilmiyorum artık uykusuzluktan delireceğim
B
Betüllll
25 Şubat 2026 09:01
Aynı durumdayız kafayı yemek üzereyim gece sürekli çığlık çığlık ıkınma gaz şurubu aldım metsil yatmadan verince iyi oluyor gibiydi iki gün içti şimdi ne yapsam içmiyo zorlasam kusuyo yine içmiyo ne yapacağım bilmiyorum artık uykusuzluktan delireceğim
G
Gülsüm S.
25 Şubat 2026 09:41
Demir ilacı kullanıyor musunuz? Karın ağrısı yapabiliyormuş doktor öyle söylemişti . Bizde de aynı gibi çok değişen yok probiyotiğe ara vererek devam ediyorum püre yedirmeye çalışıyorum. 1 yaşından sonra düzen alır diyorlar umarım öyledir . Bizimki çok hareketli normalde ama noluyorsa gece bi sıkıştırıyor. Diş huzursuzluğu da eklenmişti üstüne düşünün . Şimdi bi tık daha iyi gibi ama yine gece tuttu mu tutuyor.Bir de nacizane araştırın lütfen bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı veriyorum ben instada hastalanmayançocuk sayfasında görmüştüm. Araştırıp çocuğunuza uygun mu alerjisi var mı bakın lütfen
B
Betüllll
25 Şubat 2026 09:50
Demir için sidefer damla kullanıyorum ben de acaba ondan mıdır diye bir jaç gün vermedim değişen bir şey olmadı doğduğundan beri kabızlığı vardı ama bi şekilde hallettik hep şimdi kayısı yediriyorum günlük olarak tuvalete çıkıyo ama gece yarım saatte bir ıkınarak çığırıyo karnı ağrıyo gibi gaz sancısı dibi zaten 5 aydır hiç 3 saat uyumadık 6. Ayda bir de diş başladı o zamandan beri de gece uykumuz max 2 saatte uyanıp çığırıyo ama bir iki haftadır diş değil gaz sancısı gibi hindistan cevizi yağını deneyeceğim teşekkür ederim
G
Gülsüm S.
25 Şubat 2026 09:58
9 ay 11 gün emerek uyuyor dediğiniz gibi 5. Ayda başladı emerek uyumaya hala devam ediyor bıraktırmaya çalıştım ama bıraktıramadım
B
Betüllll
25 Şubat 2026 10:01
9 ay 11 gün emerek uyuyor dediğiniz gibi 5. Ayda başladı emerek uyumaya hala devam ediyor bıraktırmaya çalıştım ama bıraktıramadım
G
Gülsüm S.
25 Şubat 2026 10:04
8 aylıksanız eğer atak oluyordu bir de o dönemde o yüzden sormuştum . Bizim de öyle sadece memede uyuyor. Allah yardımcımız olsun geçecek inşallah bu günler de uykusuzluk mahvediyor insanı. Bir de probiyotik de araştırın isterseniz .