Gaz

462 görüntüleme
B

Burcu D.

22 Aralık 2025 14:02
3 ay 23 günlük hala geceleri gazlanıyor sabaha kadar uyandırcak şekilde gaz sancısı tutuyor gaz damlalarını denedik yediğimeiçtiğime dikkat ediyorum ama gazı bitmiyor bir gece uyuyabiliyorsa 2 3 gece gazı devam ediyor gündüzleri iki üç defa kakasını yapıyor gaz için napabilirim daha fazla uykularını etkiliyor
Dilek A.

Dilek A.

22 Aralık 2025 17:04
Probiyotik kullanıyor musunuz? Ben her alt değiştirme sırasında gazı olsun olmasın muhakkak masaj yapardım o sırada çıkarmasa bile sonrasında çıkarmasına destek oluyordu
E

Elif A.

22 Aralık 2025 18:19
3 ay 20 günlük birebir aynı durumdayım ne yaptıysak çare bulamadım
Y

Yagmur K.

6 Ocak 2026 17:40
2 ay 12 günlük. Probiyotik kullanıyoruz, çoğu gaz damlasını denedik, doktorumuz tavsiyesiyle zeytinyağı ve kimyon çayı bile denedik yok geçmiyor maalesef her gecemiz uykusuz🥹
E

Elif M.

3 Şubat 2026 12:46
Yagmur Kanber
2 ay 12 günlük. Probiyotik kullanıyoruz, çoğu gaz damlasını denedik, doktorumuz tavsiyesiyle zeytinyağı ve kimyon çayı bile denedik yok geçmiyor maalesef her gecemiz uykusuz🥹
Merhaba, kimyon çayını nasıl verdiniz. Doktorumuz önermiyor ama ben artık çözüm bulamıyorum 5 aylık olacağız probiyotik kullandım gaz damlası kullanıyorum sab simplex ama hala çok gazı var. Kimyon denemek istiyorum
Y

Yagmur K.

3 Şubat 2026 12:52
Merhaba,

Kimyon ve rezeneyi birlikte demledik. 2 çay kaşığı kadar verdim ama o da pek işe yaramadı maalesef🥹
Y

Yağmur B.

Premium Üye
25 Nisan 2026 02:47
4.5 aylık bebeğim gaz sancısından ağlamaktan uyuyamıyor nasıl çözüm buldunuz acaba
Tuğçe U.

Tuğçe U.

25 Nisan 2026 03:02
Arkadaşlar biz de 3 ay 10 günlüğüz gaz biter dediler bitmedi her uykusundan uyandığında gaz sancısından ağlıyor. Hareketsiz kaldığı için sanırım uykuda gaz birikiyor. Damlalar diyetler vs yalan bomboş. Tamamen çocuğun fizyolojik yapısıyla alakalı. Ben şöyle bi çözüm buldum sırtını göğüsünüze yaslayıp bacaklarını kendisne çekerek arada karnını ovun bu sırada da kendiniz de aşağı yukarı eğilip kalkın biraz olsun rahatlatıyor benimkini. O sırada ağlamasını bastırmak amacıyla onunla bıcır bıcır konuşuyorum sayı sayıyoruz ovarken biiir ikiii üüüç diye. Dikkatini dağıtıyor diye düşünüyorum. Endişe ve panik olunca daha çok ağlıyor çünkü (ilk zaman tecrübesizliğimden). Yatırıp masaj yapmak daha çok ağlatıyor o an sancı varken. Ben artık kabullenip bu şekilde yol alıyorum belki yardımcı olur diye yazmak istedim. Her bebek farklı onun ihtiyacına göre şekilleniyoruz 🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir