Gaz

102 görüntüleme
D

Deniz Y.

27 Eylül 2025 13:17
Bebeğimin gazı çıkıyor 1-2 saat sonra gaz sancısı yine geliyor bu neden olur ? Bir de bazen gaz çıkmıyor ne kadar uğraşırsam uğraşayım
A

Ayşegül Ü.

27 Eylül 2025 14:20
Deniz hanım gelin sizinle sarılalım aynı durumdayım gaz konusunda master olacak kadar araştırma yaptım ama sonuç yine aynı doktor bana bazı bebekler böyle gazlıdır demişti
D

Deniz Y.

27 Eylül 2025 14:58
Ahhh kader ortağım… İşin tuhafı ilk kızımda böyleydi ama ona çözüm bulabildik süt alerjisi vardı küçükte o da yok
M

Melike E.

27 Eylül 2025 15:56
Aynı durumdayız gerçekten çok zorlanıyorum hepinizi anlayabiliyorum şu an dün acillik olduk röntgen çekildi çok gazı var dediler lağma yapıldı metsil yazdılar eve gelince verdim 4 damla demişlerdi özel bir doktorumuz vardı onu aradım 8 damla ver dedi bakalım şu an iyi gibi bağırsakları üşüttük sanırım rota aşısı ve menenjit aşısı olmuştu ateşi yükselince ılık duş aldırdım sonra da body giydirmiştim ateşi düşsün derken bu sefer de bağırsakları üşüttk hiç susmadan ağlıyordu şu an iyi ama korkuyorum ağlayacak diye
D

Deniz Y.

27 Eylül 2025 16:18
Ben hangi eczaneye sorduysam sab simplex daha iyi diyor ama forumları okuyunca metsil diyorlar anlamadım gerçekten. Kızım daha 54 günlük 2 ay daha böyle nasıl devam eder hiç bilmiyorum mama veriyorum günde 1 kere anne sütü ancak alıyor sağarak o da
R

Rabia G.

28 Eylül 2025 15:16
41 günlük bebeğim var 20. Gününde başladı kolik gaz sancıları gaz damlaları pek işe yaramadı nurse hervay kullandık ishal yaptı sab simplex sanki hiç işe yaramadı , Damla probiyotik kullanıyoruz ama onunda faydası yok gibi görünüyor. Emziriyorum sorun sütümün geliş hızında olabilirmiş Tanzikli geldiğini söyledi ebem emzirmeden önce bir kaç dk sağ öyle emzirmeye başla dedi bugün denemeye başlayacağım sanırım 4-5 güne işe yarayıp yaramadığını görürüm. Masaj konusunda da bizde hiç işe yaramıyor tüm teknikleri kullandık ama kendisi zamanı gelince çıkarıyor bizim yaptığımız hiç bir masaj sonuç vermiyor belkide biz yapamıyoruz bilmiyorum ama aşırı zorlayıcı bir şey ve bunun daha aylarca devam edeceğini söylediler akıl sağlığımı korumak için özel çaba sarf ediyorum açıkçası çünkü neredeyse her gün sabah ve akşam katılarak saatlerce ağlıyor umarım hepimizin yavruları şu gazlardan kurtulur .
D

Deniz Y.

28 Eylül 2025 18:34
Ayyy inşallah, kiraz çekirdeği falan denediniz mi ? Kiraz çekirdeği çok işe yarıyor. Bir de almanyadan tanıdığınız falan varsa yakında gelecek LEFAX diye bir gaz damlası var her beslenme öncesi veya sonrası 1-2 pompa ağzına sıkıyorsunuz bir tık rahatlatıyor. 2 gündür maşallah iyiyiz anne sütü aşırı gaz yapıyor aynı zamanda mama kullanıyoruz sma ve aptamil aşırı gaz yaptı bizde evolvia çok iyi gidiyor şimdilik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir