Gaz
114 görüntüleme
T
Tuana ..
21 Eylül 2025 17:18
Bebeğim 56 günlük 2-3 gündür gaz sorunu çekiyor ondan öncesinde hiç gaz sorunu yoktu neden olabilir acil yardım çok ağlıyot
S
Sembo
21 Eylül 2025 18:02
Yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir eğer emziriyorsanız d vitamin ilacını değiştirdiyseniz o dokunmuş olabilir ama bebek tabi sindirim sistemi hala gelişiyor gaz sancısı yaşaması normal

Ayça K. A.
Hemşire
21 Eylül 2025 18:25
Yanlış emiyor olabilir, mamayla besleniyorsa beslenme sırasında hava yutmuş olabilir, mama gaz yapıyor olabilir bir sürü nedeni var aslında
T
Tuana ..
21 Eylül 2025 19:24
Her zamanki emzirme şeklim aslında anne sütü içiyor sadece her gün muhakkak masajda yapıyordum ama bebeğiö gitti sanki başka biri geldi şu 3 günde ben art arda çok yoğurt tükettim acaba alerji olabilir mi süte karşı bebekte
D
Dilek ..
21 Eylül 2025 19:44
Sab simplex bitkisel damla. Ben kullandım. 2 şişe . Erkek Bebek mi. Doktora sorun yine de. Günde 15 damla 3 kere de. Paralı bir ilaç bu. Doktora danisin
P
Pınar D.
22 Eylül 2025 15:52
Sab simplex bizde de çok işe yaradı, kala yapmasında da etkisi olduğunu söyledi doktor bir süre kaka yapamamıştı, probiyotik ve gaz damlası birlikte kullandık,doktor söyleyene kadar kullanmadık çevreden de çok duydum ama keşke kullansaydım çok ağladı sancı çekti, başta bizimkinde de yoktu sonradan ortaya çıkıyor, kızım prematüre günde 3 kez 8er damla veriyoruz.

Buse A.
22 Eylül 2025 22:34
Ilık su icerisinde bacaklarini biraz hareket ettirip daha sonra gaz masajı yapabilirsiniz. Emzirirken dogru pozisyon olduguna emin olnalisiniz hava yutuyor olabilir ama cok kücük daha cok normal .
Gaz masajiyla ilgili detayli bilgi isterseniz yazabilirsiniz ucretsiz yardimci olurum
https://www.instagram.com/annebebekegitim.academy?igsh=MXM2MHM4ZHJveWlheg==
Gaz masajiyla ilgili detayli bilgi isterseniz yazabilirsiniz ucretsiz yardimci olurum
https://www.instagram.com/annebebekegitim.academy?igsh=MXM2MHM4ZHJveWlheg==
T
Tuğçe S.
22 Eylül 2025 22:47
#pınar diyarbakırlı promiyotikle gazdamlasını nasıl kullandınız