Gaz
114 görüntüleme
M
Merve K.
16 Temmuz 2025 22:35
20 günlük bebek ilk günden beri aşırı gazlı sadece anne sütü alıyo memede boğuşuyo uyanık olduğunda hep ağlıyo hep emmek istiyo sağdığım sütü biberonla verince 10-30 cc arası içiyo içmiyo sadece emme isteği var gazdan mı yapıyo anlamıyorum sürekli gazını çıkarıyorum damla kullanıyorum ama anlamış değilim bu bebek neden böyle ne olur yardım edin
N
Nilay İ.
16 Temmuz 2025 22:58
Allah yardımcın olsun aynısı bendede var biz şuan 4 aylık olucaz çok şükür düzelme var ne damlalar kullandım fayda etmedi nerelere götürdüm bana mısın demedi doktor tavsiyesiyle probiyotik kullandım düzenli bir şekilde eğer gaz ise doktoruna danışabilirsin çok zor ama sabır başka çaresi yok bunun 🥺
M
Merve K.
16 Temmuz 2025 23:07
Sabır falan kalmadı şimdiden 2 yaşına girecek başka çocuğum da var ikisi birden inanılmaz zor oluyo bebekte durmayınca iyice çıldırıyorum haftaya doktora gidicem normalde gaz 1.ayda başlar bu doğduğundan beri böyle
N
Nilay İ.
16 Temmuz 2025 23:14
Benimde öyleydi çocuk doğdu 1 hafta geçti ağlamaya başladı ilk çocuğum ben şimdiden ikinciye tövbe ettim valla hiç 1. aydan başlar diye düşünme o kadar iyi anlıyorum ki seni allah yardımcın olsun inşallah çabucak geçer biter sende rahat edersin benim çektiğimi bir ben bir allah bilir vallahi çok zor haklısın
M
Merve K.
16 Temmuz 2025 23:16
Gerçekten öyle ilk çocuğumda çok gazlıydı kolikti ondanda çok çektim tüm önlemimi aldım Buda olmasın diye ama nafile Allah yardımcım olsun
Z
Zehra B. ..
17 Temmuz 2025 00:39
Benim bebeğim de ilk haftasında başladı ve sızlayarak ağlıyordu uyumuyordu. Ve süt ürünlerine alerjisi çıktı. Kendi perhizimi yaptım yavrum rahatlamaya başladı. Doktorunuzla alerji konusunu konuşabilirsiniz. Bi allerji doktoruna danışmanızı tavsiye ederim.
M
Merve K.
17 Temmuz 2025 01:42
Alerjiden şüphelendim ama kakası falan normal sizinki nasıldı

Yeter O. ..
17 Temmuz 2025 02:42
Ancak gaz masajları yapın mutlaka gazı çıkarın 36 günlük olduk benimde kızım öyleydi şuan biraz daha iyl maalesef gaz doğuştan başlıyor 1 . Ayla alakalısı yok biliyorum zor Allah yardımcımız olsun
G
Gözde G.
17 Temmuz 2025 07:11
Benim oğlumda aynıydı doğduğundan itibaren aşırı derecede gazlı bi bebekti kaç tane damla denedim sürekli masajlar yaptım ılık suyla yıkadım ama asla bi faydası olmadı şimdi 4 buçuk aylık ama hala gaz problemimiz devam ediyor. Umarım sizin bebeğinizin gaz problemi bu kadar uzun sürmez
Z
Zehra B. ..
20 Temmuz 2025 18:58
Kakada herhangi bir sorum yoktu mukus kan gibi. Ki bunların olması şart değil demişti doktorum. Ben süt ürünlerini be gluteni kestim kendimize geldik. Denemekte fayda var. Yapın derim.