Gaz
120 görüntüleme
C
Cennet K.
27 Haziran 2025 12:42
Hocam merhaba lütfen görün mesajımı. Kızım 8.buçuk aylık gazdan kıvranıyor hala. Gaz damlası probiyotik ve probiyok kullanıyorum ama geçmiyor bir türlü. Bi kaç sefer ağlamaktan uyuyamadı sabaha kadar hastaneye götürdük doktor röntgende gaz gördü 1 yaşa kadar olur dedi.Ama kızım uyuyamıyor sürekli ağlayarak uyanıyor bazı günler karnı o kadar setleşiyorki masaj bile yaptırmıyor ne yapacağımızı şaşırdık normal mi bi alerjisi mi var ya da başka bir şey mi??
F
Fatma S. ..
27 Haziran 2025 18:37
Osman Hoca bu aylarda gaz sancısı beklemiyoruz diyordu yani ilk zamanlar olan gaz 1 yaşına kadar devam etmez demek bu.
C
Cennet K.
27 Haziran 2025 18:39
Bana da normal gelmiyor zaten ama gittiğim iki doktorda çok üstünde durmadı normal karşıladı ne yapacağım hiç bilmiyorum 😔
F
Fatma E.
27 Haziran 2025 18:39
Bizimde 11 aylık aynı şekildeyiz çok zor durum ne yapacağım bilmiyorum uykusuzluktan ölebilirim
C
Cennet K.
27 Haziran 2025 18:40
Siz muayene ettirdiniz mi peki ne dedi doktorunuz
F
Fatma S. ..
27 Haziran 2025 20:35
Valla sizinki öyledir diyemem doktor değilim sonuçta, yaş aralığı olarak bu aylarda olur mu onu da bilmiyorum. Sadece gazla alakalı bildiğim sibo diye bir hastalık var bir araştırın isterseniz
S
Senanur B.
27 Haziran 2025 20:47
Bazen yediği şeyler gaz yapabilir yemeklerde zeytinyag kimyon kullanırsanız belki düzelir bilir bunun haricinde doktor görmesi gerekebilir bebekler ve çocuklar için bitkisel masaj yağları kullanabilirsiniz veya zeytinyağı karnına sürüp sıcak havlu koyabilirsiniz