Gaz

158 görüntüleme
A

Ayşe N. Y.

26 Haziran 2025 15:54
Merhaba hocam, 4. haftadayız ve gaz damlası kullanmamıza rağmen kıvranmaya devam ediyor. Probiyotik de kullanıyoruz. Ancak özellikle gece çok huzursuz oluyor. Clinikid masaj yağını gördüm. Acaba faydası olur mu ?
B

Betül K.

27 Haziran 2025 12:43
Damlaları sürekli kullanmıyor musunuz Müzeyyen hanım sadece sancısı olunca mi kullaniyorsunuz
G

Gülsüm S.

28 Haziran 2025 05:49
Ben de bir kaç gün önce sordum masaj yağını bir kaç arkadaş işe yaradı dedi bir kaç arkadaş işe yaramadı demişti ben de merak edip aldım karnına ve ayal tabanına masaj yaparak uyguluyorum artı nurse harvey damla kullanıyorum ama çok bi faydası olmadı masaj yağının yine aynı ıkınmaları devam ediyor kullanöaya başlayalı 3 gün oldu belki ilerleyen süreçte fark eder ama şuan bi fark yok ben masaj yağı olarak kullanıp bitiririm
S

Simla K.

28 Haziran 2025 18:07
Bende aldım aynı şekilde damlayı internet yorumlarında herkes çok memnundu ancak bizde de etki etmedi sab simplex,zinco,eczaneden yapma ilaçta denedik ancak yine aynı şekilde gazı oluyor ne zaman geçecek bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir