Gaz
175 görüntüleme
G
Gülsüm S.
22 Haziran 2025 09:14
Bebeğim 40 günlük gaz problemi var uykusunda sürekli ıkımıyor ıkınırken uyanıyor doğduğundan beri bacak egzersizi ile karnına hafif bastırarak gaz ve kakası yaptırıyorum. Sab simplex 4*10 damla ve forbiome probiyotik kullanıyoduk sab simplexi bıraktıknurse harveye başladık biraz düzeldi doktor probiyotik olarak da velavit önerdi iki üç gündür de onu kullanıyoruz ama tamamen bi iyileşme yok özellikle sabah 5 de ıkınmaya başlıyor kendi haline bırakınca 7 de anca gazını çıkarabiliyor instagramda clinikid diye bir masaj yağı var gaz için onu önerir misiniz güvenilir mi bilemedim deneyen var mı

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
22 Haziran 2025 09:24
Hiçbir masaj yağı ya da gaz damlası ile gaz sorununuzu ortadan kaldırma şansınız yok. Genellikle gaz sancıları üçüncü ay civarında ortadan kalkıyor. Bu süre içerisinde daha erken ortadan kaldırmak için herhangi bir gaz damlası ya da masaj yagini kullanmak yerine sorununuzun ne olduğunu bulmalısınız. Soruna odaklanırsanız sancıınız tamamen ortadan kalkabilir üçüncü ayınınıza gelmeden…
H
Hediye D. ..
22 Haziran 2025 09:25
Merhabalar benim bebeğimde aynı sizin bebeğiniz gibi 3 haftalıkken gaz sorunumuz başladı şuan 9 haftalık hâlâ gaz problemimiz devam ediyor. Gün içerisinde damlaların faydasını görüyoruz ve sürekli ayaklarını oynattığı için gazını atamada sıkıntı yaşamıyoruz ama gece çocuğum ıkınmaktan uyuyamıyor. Clinikid masaj yağını bebeğimiz daha doğmadan bi arkadaşımızın tavsiyesi ile almıştık faydasını da gördük. Tamamen tabiki geçirmiyor gaz sancısını ama büyük ölçüde rahatlatıyor. Gün içerisinde de gece uykusuna geçmeden önce de ayaklarının altına ve karnına sürerek masaj yapıyorum faydası oluyor. Yalnız ayaklarını ve karnını sıcak tutmaya dikkat edin. Ege bölgesinde yaşıyoruz hava çok sıcak ama biz çoraplarını hiç çıkarmıyoruz ayağından .
G
Gülsüm S.
22 Haziran 2025 09:27
Videolarınızı izledim her beslenme sonrası mutlaka gaz çıkarıyoruz sütbiraz hızlı geliyor diye ya makaslama yapıyorum ya da öncesinde bir miktar sağıyorum ama yine de hep gaz sancısı var
Y
Yelda
18 Ağustos 2025 11:06
Doktorunuz Probiyotik önerdi mi