Gaz

273 görüntüleme
G

Gül ..

5 Haziran 2025 19:08
Bebegim 2 aylık ve çok gaz sorunu var , karnı şişiyor ne yapmalıyım
Hilal T.

Hilal T.

5 Haziran 2025 19:12
Osman hocanın you tube de videoları var izleyebilirsiniz detaylı anlatıyor hepsini
S

Serap D.

6 Haziran 2025 01:02
Bizde de aynı durum vardi artık gaz sancisindan ağladigi icin acile gitmistik her gün yıkayın su rahatlatiyor biz her damlayi denedik bize iyi gelen sam simplex oldu bebekten bebeğe fark eder bebeginize iyi gelen damlayi bulun
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

8 Haziran 2025 15:58
Gaz damlalarından pek hayır göremezsiniz. Sadece kısmen uyusturarak hissizlik yapar ama gazdan kurtulma anlamına gelmez. Aralıklı gaz çıkarmayı ihmal etmeyin.
C

Canan B. ..

10 Haziran 2025 19:46
Aynı şekilde gaz problemi 7 ayda bitti hala tam değil ama eskiye nazaran çok şükür diyorum söylenen tüm ilaçları denedim bir tık iyi gelen sap simplex oldu ama o da tam anlamıyla değil bize iyi gelen rutin bi şekilde günde 10 kere zeytinyağıyla karnına hep masaj yaptım ayaklarini karnına itip gazını cikardim bazen 10 dakika yarın saat masaj yaptigim oluyordu gaz çıkmıyor die gece yatmadan önce hep sıcak suda duş aldırdım ayaklarını hep sıcak tuttum bu şekilde rahatladı blraz daha bebeğim ve her beslenme sonrasında mutlaka mide gazını çıkar bağırsağa inerse geçmiş olsun uyusa bile çıkar yok die de düşünme zor çıkıyor birqz ama çıkarmadan yatırma zaten ne kadar çok çıkarırsan o kadar bağırsakları rahatlar bebisinin sağlıkla büyür insAllah 🌼
Ö

Özge S.

19 Haziran 2025 12:32
Aynı sıkıntı ben de yaşıyorum Her çeşit gaz damlası kullandım sap simplex, metsil, nurse ama etki etmiyor aksine gaz damlası kullandığımda kakasını yapmakta zorlanıyor ıkınmaktan göbek fıtığı olmuş bi süre gaz damlasını bırakmıştım masaj yapıyordum o zaman biraz daha iyiydi gaz bitmedi ama az da olsa gazını yapabildi
Beyza E.

Beyza E.

19 Haziran 2025 12:38
Hocamın da dediği gibi her emmeden sonra gaz çıkardık ve hala emme arasında gaz çıkartıyorum, dik pozisyonda emziriyorum, çok fazla acıkmasını beklemiyorum çünkü çok acıkıp çok ağlayınca daha hırslı emiyor daha çok hava yutuyor. Çok şükür artık daha iyiyiz en azından ağlama krizlerimiz bitti. (Bebeğim 2 ay 5 günlük)
G

Gül ..

19 Haziran 2025 13:02
Ayaklarını sıcak tutma, ılık suyla duş aldırma bunları yaptım ama hala gazdan çok çekiyoruz
F

Fatma S. ..

19 Haziran 2025 13:21
Üstten çıkarmak yetmiyor karnına masaj yapıp alttan çıkarana kadar devam etmelisin.
L

Latife

19 Haziran 2025 18:04
Kimyon tohumu demleyip her gün bir bardak içtim, yemeklerime mutlaka kimyon ekledim inanın fayda ediyor
M

Melike A. ..

19 Haziran 2025 18:09
Emiyorsa bebeğiniz rezene çayı için hem sütü arttırır hemde bebeği rahatlatır aynı zamanda kimyonda gaz çıkartmada etkili yemeklerinize birazcık atın yada rezeneli kimyonlu çaylar var onlrdan içmeyi deneyin
G

Gül ..

19 Haziran 2025 18:10
Rezene ve kimyonu denedim işe yaramadı
L

Latife

19 Haziran 2025 18:15
Kimyonu Her gün düzenli içmeniz lazım, kiraz çekirdekli bel bantları var ısıtıp bebeğinizin karnına koymak için. Onları deneyebilirsiniz bebeğinize zarar vermeden.
G

Gül ..

19 Haziran 2025 18:48
Bel bantlarından aldım lakin hemen soğuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir