Gaviscon İnfant Kullanımı

91 görüntüleme
İ

İrem Ö.

29 Ocak 2026 17:46
Merhabalar. Gaviscon infant kullandınız mı kullandıysanız nasıl kullandınız herhangi bir etkisi oldu mu ?
A

Aslı

29 Ocak 2026 23:48
biz bugün başladık 5 10 cc su ya da sütün içine katıp veriyorum doktorumuz beslenmeden sonra dedi ama ben kustuğu için önceden verdim daha etki görmek için erken ama umarım fayda eder
E

Ece V.

30 Ocak 2026 16:58
Bizde kabızlık yaptı o yüzden ar mama kullanıyoruz bide biz çok etki görmedik
S

Seyma S.

30 Ocak 2026 17:50

Aslı

biz bugün başladık 5 10 cc su ya da sütün içine katıp veriyorum doktorumuz beslenmeden sonra dedi ama ben kustuğu için önceden verdim daha etki görmek için erken ama umarım fayda eder

Yemekten once vermeniz ise yaramayabilir gaviscon yemegin uzerinde tabaka olusturup refluyu onluyor diye biliyorum o yuzden yemekten sonra kullaniliyor doktorunuza tekrar bi sorun isterseniz asli hanim
İ

İrem Ö.

30 Ocak 2026 18:05
Doktorum mama veya sütle karıştırıp verebilirsin dedi ama bakalım bende bugün başladım
A

Aslı

30 Ocak 2026 21:26

Seyma Seyma

Yemekten once vermeniz ise yaramayabilir gaviscon yemegin uzerinde tabaka olusturup refluyu onluyor diye biliyorum o yuzden yemekten sonra kullaniliyor doktorunuza tekrar bi sorun isterseniz asli hanim

evet aslında biliyorum ama verdikten sonra kustuğu için etki etmiyormuş gibi geliyor :/

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir