Gastrotuss Şurup Kullanımı Hakkında

31 görüntüleme
Z

Zerrin ..

21 Haziran 2025 13:20
Bebeğim 3 aylık ama 2 aylık kontrolünde kilo alımı düşük bulundu ve düzenli olmayan kusmaları vardı doktorumuz Gastrotuss şurup verdi, fakat dediğim gibi bebeğim her zaman kusmuyor kustuğu günlerde mi kullanmak gerekir, yoksa mide kapakçığı gelişene kadar sürekli mi şu anda günde 2 kullanıyorum ?
Ayrıca dozu ne olmalı?
2 haftadır bebeğim kendi gazını kendi çıkarabiliyor bu gelişimsel bir durum mu yoksa Gastrotuss şurubun etkileri mi
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

21 Haziran 2025 13:24
Erken dönemde çocuklarda fizyolojik reflü dediğimiz bir durum var. Fizyolojik reflü de çocuğunuz kilo alması olumsuz etkilenmez ve genellikle beşinci aydan sonra kendiliğinden sonlanır. Eğer sizin durumunuz buysa bu durumda bu ilacı kullanmanız gerekmeyebilir. İkinci bir doktordan fikir alabilirsiniz . Dozunu ve gerekliliğini ikinci doktorda teyit ettikten sonra kullanmanız daha doğru olacaktır…
Z

Zerrin ..

21 Haziran 2025 13:26
Çok teşekkürler hocam açıkçası bende kullanıyorum ama emin olamadım. Bazı günler çok sık kusuyor bazen ise hiç olmuyor kusma. Gastrotuss zararlı bir ilaç mı peki, içeriğin yüksekmkısmı sanırım bitkisel

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir