Gastrotuss Baby

346 görüntüleme
H

Hatice Ş. G.

18 Ocak 2026 12:33
Bebeğim aşırı kusuyo artık her beslenmede nerdeyse içtiğini kusmaya başladı. 2 buçuk aylık. Doktor gastrotuss baby verdi kullanıyoruz ama değişiklik yok kullanıp memnun olan var mı
B

Büşbüş

18 Ocak 2026 12:43
Kilo alımı iyiyse dert etmeyin
H

Hatice Ş. G.

18 Ocak 2026 12:44
İyi ama artık günlük hayatımızı etkiliyo emerken birden attırıyo boğazında kaşığı çok stresli emziriyorum
B

Büşbüş

18 Ocak 2026 12:46
Ben emzirmedim ama her süt sonrası bebeğim içtiğini kusuyordu. Doktorumuz kilo alımı iyise sorun etmeyin dedi öyle böyle 9 aya geldik hala kusması oluyor.
N

Neslihan U. ..

18 Ocak 2026 12:59
Bizde kullandık tamamen kestiğini söyleyemem ama azalttı biraz kusmalarımızı, 5,6 ay civarı kendiliğinden kesildi tamamen çok şükür
B

Buse N. K.

18 Ocak 2026 13:58
Bende kullandım gün içinde çok önemsemiyordum ama geceleri uykusunu böldüğü için kullanıyordum yatmadan önce ona rağmen gün içi kusmaları ek gıdaya kadar azaltmıştı. Sadece gaz çıkarmadan verince çok kötü ağlıyordu
H

Hüsne D.

19 Ocak 2026 10:09
Bende kullandım hıc bır faydasını gormedım baska doktora gtrdum farklı bı toz ilaç verdı bır gunde etkı ettı fıskırır gbı kusan beegım sdece agzından akıtıyor artık
B

Buket ..

19 Ocak 2026 10:15
Benimki de kusuyordu ilaç kullanmadan önce pozisyon değişikliği ve beslenirken 2-3 dakikalık ara vermeyi önermişti beslenirken ara verip gazını almak ve biraz daha dikey pozisyonda beslemekte etkili olabilir
N

Nidem P.

4 Şubat 2026 10:07
Hüsne Düzgüney
Bende kullandım hıc bır faydasını gormedım baska doktora gtrdum farklı bı toz ilaç verdı bır gunde etkı ettı fıskırır gbı kusan beegım sdece agzından akıtıyor artık
İlacın adı nedir acaba HÜsne hanım ?
H

Hüsne D.

4 Şubat 2026 10:08
Gavıscon kullandım artık hıc kusmuyor zaten az yıyordu yedgını kusuyrdu cok sukur bttı kusma
N

Nidem P.

4 Şubat 2026 15:05
Bizim Gastrotuss ilk Bikaç gün çok işe yaradı 3 doz kullanımında fakat sonrasında bozuldu etkisi anlam veremedik. Bikaç gün daha deneyip gavisconu sorarız olmadı . Bebeğim 4 aylık bu arada sizinki kaç aylık ?
H

Hüsne D.

4 Şubat 2026 15:15
3.5 aylık benımkıde
N

Nidem P.

4 Şubat 2026 20:23
Hüsne Düzgüney
3.5 aylık benımkıde
Sağlık diliyorum sizinkiyle birlikte tüm bebişlere🙏🏻
S

Seher Ç.

4 Şubat 2026 20:33
Bende kullandım hiç işe yaramadı benim bebeğimi daha çok kusturdu bu ilaç içer içmez kusuyordu ama her bebek farklı deneyin görün bence
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir