Gastroenteroloji
116 görüntüleme
F
Fatma P. ..
14 Ağustos 2025 15:45
Merhaba hocam, bebeğim 10 aylık 15 günlük 7.230 kilo ve 70 cm, 37+6 1915 gram doğdu. 4 gün kuvezde yattı oksijen verildi onun dışında bilinen bir hastalık vs yok. Çocuk doktoru bi gastroenteroloji bölümüne gözükun ya da mama verin dedi. Açıkçası korktuk biraz ilk zamanlar güzeldi kilo alımı ek gıda da zorlaniyorum kendisini istediği kadar yiyo. 6-8 ay arası ek gıda çok az yedi ben o yüzden kilo alımı az diye düşünüyorum. Sizin fikriniz ne olur
C
Cansu İ. B.
14 Ağustos 2025 16:01
Zaten şuan ek gıdaya ek olarak ya meme yada mama alıyor olması gerekiyor
F
Fatma P. ..
14 Ağustos 2025 18:33
Evet emiyor. Bi rahatsızlığı mı olabilir o yüzden mi böyle diye düşünülüyor fakat ilk aylarda kilo alımında sorun yoktu
H
Hatice
15 Ağustos 2025 18:03
Merhaba Fatma hanım. Benim bebeğimde sizin bebeğinizle benzer durumlardan geçti. Kardiyoloji, genetik, gastroenteroloji, nefroloji, endokrinoloji branşlarına muayene olduk. Sonuç olarak hiçbirinde büyümesini etkileyecek kayda değer bir durum görülmedi ama hala zayıf ve minik. Endokrinolojiye düzenli olarak gidiyoruz hala. Size tavsiyem bence gerekli branşalra muayenenizi olun ama korkmayın ve mümkün olduğunca kendinizi üzmemeye çalışın.
S
Seyhan ..
18 Ağustos 2025 11:59
Hatice hanım merhaba kaç aylık çocuğunuz ve kaç kilo endokrinoloji nelere bakıyor lütfen bilgi verir misiniz