Fpies Sendromu

125 görüntüleme
Pelinn

Pelinn

8 Mart 2026 09:55
Hocam fpies sendromunu yaşıyoruz. Kızım 9 aylık yumurta yediğinde aynı gün çok kez kusuyor ve halsiz kalıp acillik oluyoruz sonraki gün ise cıvık ve sarı kaka yapıyor 3-4 kez bu durumu birkaç kere yaşadık ve yumurtadan olduğunu anladık. Tadım zamanında 3 gün kuralıyla yumurta sarısı vermiştim bir şey olmamıştı neden böyle oluyor ne yapmalıyız forum da ve videolarınızda bununla ilgili bilgi bulamadım. Alerji testlerini yaptırdık hem kan verdik hem cilt testi yaptırdık çıkmıyor herhangi bir kızarıklık ya da döküntü vs de olmuyor çok duyulan bir şey değil sanırım bilgi verirseniz çok sevinirim
Ö

Özge T.

8 Mart 2026 12:06
Çok geçmişler olsun, oğlum 8 aylıkken sırtından test oldu yumurta akı ve sarısı orda ayrı ayrı kendini gösterdi sizin cilt testinizde hiç belirti olmadı mı şaşırdım değişik bir alerji tipi mi bu
Pelinn

Pelinn

8 Mart 2026 13:01
Çok teşekkür ederim bizde şaşkınız yeni öğrendik pek bir bilgi de yok. Sizin de mi belirtiler aynıydı
D

Dilara ..

8 Mart 2026 14:53
Oğlum 9 aylık yumurta sarısını ek gıda döneminde verdim hiçbirşey olmadı. Sonra karışım içinde verdim uyku sırasında öksürme sesi geldi sonra kustu. Balgam var hastadır dedik aklıma gelmedi.2 gün sonra sade verdim yumurtayı yine uyku sırasında öksürük sesiyle kalktı ve fışkırır tarzda kustu ve okadar kötü bir koku ki doktor ara verelim dedi 8. Ayda tekrar azıcık denedim yine uyku sırasında kustu. Bugün patatesli krep gibi birşey yaptım sarısının yarısını kattım içine birşey olmadı şuanlık. Bizde kan verdik ama çıkmadı
Pelinn

Pelinn

8 Mart 2026 14:54
Dilara
Oğlum 9 aylık yumurta sarısını ek gıda döneminde verdim hiçbirşey olmadı. Sonra karışım içinde verdim uyku sırasında öksürme sesi geldi sonra kustu. Balgam var hastadır dedik aklıma gelmedi.2 gün sonra sade verdim yumurtayı yine uyku sırasında öksürük sesiyle kalktı ve fışkırır tarzda kustu ve okadar kötü bir koku ki doktor ara verelim dedi 8. Ayda tekrar azıcık denedim yine uyku sırasında kustu. Bugün patatesli krep gibi birşey yaptım sarısının yarısını kattım içine birşey olmadı şuanlık. Bizde kan verdik ama çıkmadı
Aynı durumdayız o zaman cilt testi yaptırdınız mı
D

Dilara ..

8 Mart 2026 14:56
Hayır doktor istemedi zaten demişti alerji testinde negatif çıkması olmadığı anlamına gelmez 2 yaşına kadar kanıtlayamayız ara ara deneyip alıştırıcaz demişti bugün denedim şükür korkarak ama kusmadı. İlginç ki uyku esnasında olması.
Pelinn

Pelinn

8 Mart 2026 16:38
Ben 3 kere denedim farklı zamanlarda hepsinde de kustu şimdi denemeye korkuyorum uyurken oluyordu bizimde aynı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir