Formül Mama Reddi

106 görüntüleme
A

Aslı O.

25 Ocak 2026 11:08
Kızım 5 ay 23 günlük sma2 comfort mama kullanmaya başladık ama mamaya olan ilgisi azaldı yani önceden 4 saatte bir yemek istiyordu şu an yiyeli 5 saat oldu istemiyor ama aç olunca yiyor mesela akşam 7.30 da yedi sabah 6 da uyandı o zaman yedi hepsini bitirdi normal midir böyle durum yaşayan var mı mamayı mı sevmedi yoksa 2 ye geçtik diye mi
E

Ebru D. ..

25 Ocak 2026 13:08
Benimde bebeğim 6.ayına girdi mamayı istemiyor biberonu verince ağzını kitliyor açmıyor ek gıdayı yiyor ama reddetmiyor hiç bişey anlamadım bende pazartesi doktorumla görüşeceğim
A

Aslınur H.

25 Ocak 2026 14:13
Bizde de aynı durum var iki aylık bebeğim şırıngayla vermek zorunda kalıyorum saatleri buluyor beslenmesi çok üzülüyorum biz de Salı günü doktora gideceğiz bakalım
A

Azra

25 Ocak 2026 14:30
Aslı hanım bizde 6 aylık olduk 15 gün tamamen mama reddi ile karşılaştık doktora da götürdük fakat neden olabilecek bir sebep bulamadık sanırım ve hep aynı zamanlarda aynı şikayette bulunan anneler gördüm sanırım bu da gelişimsel bir durum ..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir