Formül Mama Bıraktırmak

60 görüntüleme
S

Seymanur D.

15 Ocak 2026 11:29
Oğlum 22 aylık ve artık mama vermek istemiyorum zaten böyle vaaov derece de mama içmiyor sadece öğlen yatarken ve akşam yatarken içiyor nasıl bir yol izlemeliyim bırakınca akşam en son kaçta yemek yedirmem lazım kafamda deli sorular
G

Gülcan Ş.

15 Ocak 2026 12:30
İlk kızım da yavas yavas kendı bıraktı 2 günsonra farkettim ki kızım mamayı hiç dile getirmiyordu bende üstelemedım 20 aylık falandı sonra biberondan süt istemeye başladı süt veriyordum yatmadan önce de çorba içerdi meyve yerdi zaten öyle mükemmel bir iştahı yoktu
S

Seymanur D.

15 Ocak 2026 12:31
Benim oğlumun da öyle çok iştahı yokta işte gene de anne yüreği yaşadığım yerde sağlıklı süt bulacağıma inanmıyorum
P

Pinar B.

15 Ocak 2026 12:34
Benim oğlum mamayi cok seviyordu sizingibi 22 ay civarında birakti sadece geniş ağızlı biberon ile içmek istiyordu bardakta içmiyordu bende aslında biberon istediğine karar verdim onun ağız kısmını kestim iyice ve sürekli o şekilde mamayi verdim icmedi ağladı ve birakti bardakla icseydi belki daha zor olurdu . Bıraktıktan sonra gece de düzene girdi çünkü bazen gece de kalkıp istiyordu
S

Seymanur D.

15 Ocak 2026 13:02
Yok bizimki gece istemiyor şükür sadece akşam yemeğini kaçta vermeliyim onu bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir