Formül Mama Bırakma
212 görüntüleme
S
Sena S.
11 Haziran 2026 23:59
Hanımlar bebeğim bir yaşına az kaldı evolvia formül mamadan başka içmiyor. Bu ay mamayı bırakıp devam sütüne geçmeyi düşünüyorum. Siz nasıl ilerlediniz mama bırakma sürecinde? Direkt inek sütü veren anneler de var ama şu marketlerde satılan devam sütleri varya ona başlayayım diyorum uykuya geçişte istiyor zaten özellikle geceleri. Ayrıca emiyor da ama sütüm çok az.
A
Aslıhan G.
12 Haziran 2026 00:03
18 ay öncesi inek sütü önerilmiyor , biz 10 aylıkken formül mamayı bıraktık tamamen bebeğimin tercihiydi açıkçası fakat çevremde bir çok arkadaşım devam sütü ile ilerlediler .
S
Sena S.
12 Haziran 2026 00:11
18 ay öncesi inek sütü önerilmiyor , biz 10 aylıkken formül mamayı bıraktık tamamen bebeğimin tercihiydi açıkçası fakat çevremde bir çok arkadaşım devam sütü ile ilerlediler .
E
Ece ..
12 Haziran 2026 01:38
Devam sütünü içerdiği yoğun şekerden kaynaklı gıda mühendisleri ve benim takip ettiğim doktorlar önermiyorlar bilginiz olsun.
A
Aslıhan G.
12 Haziran 2026 09:38
Haklısınız Aslıhan hanım sindirimi zor diyorlar inek sütünün. Formül mama yerine hiç bir şey istemedi mi devam sütü teklif etiniz mi
S
Sena S.
12 Haziran 2026 09:40
Açıkçası etmedim çünkü ek gıda başından beri iştah problemi hiç yaşamadım 3 ana 2 ara öğün yapıyordu 10. Ayda ve tabaklar dolu doluydu doktoruyla da paylaştığımda zorlama beslenmesi iyi kilosu iyi aç olsa zaten talep ederdi dedi . Sadece ek gıda ile ilerliyoruz 1,5 aydır o yüzden. Sadece farkettiğim mamayı bıraktığından beri gece uyanmaları kesildi muhtemelen mama onu daha az süre tok tutuyordu şimdi akşam yemeğinden sonra yatmadan kefir içiriyorum gece uyanmıyor tabi diş ya da başka problem olduğunda dengeler şaşıyor
A
Aslıhan G.
12 Haziran 2026 09:41
Çok teşekkür ederim bizim de gece uyanmalarımız hala çok fazla muhtemelen dediğiniz gibi oluyor. Darısı başıma diyeyim o zaman 😊
Yükleniyor...