Formül Mama

106 görüntüleme
Hab

Hab

29 Ocak 2026 09:20
Sma yı kullanan var mı hala. Denemediğim mama kalmadı sma da bebeğim iyiydi.
B

Burcu ..

29 Ocak 2026 09:48
Kendim hiç kullanmadım ama çevrem de hala kullananan devam eden var
B

Büşbüş

29 Ocak 2026 09:55
Merhaba bende Sma ya geri döndüm aptamilde de aynı madde çıktı biliyorsunuz. Hippe geçmiştim bebeğimi çok kötü kabız yaptı Sma bize her anlamda iyi gelmişti tekrar ona döndüm vicdanen sorarsanız çok vicdanım el vermedi ama bazen insan mecbur kalıyor
İ

İlkin D.

29 Ocak 2026 10:37
Bizde aynı şekilde geri döndük ne kullanırsam kullanayım iyi gelmedi üstelik kilo alımı var ama alt sınırdan doktorumuz da sma ya geri dönelim dedi.
B

Büşra T.

29 Ocak 2026 10:53
Aptamil kullanıyorum normalde Mamamil denedım o da ıyı hoşuna gıttı bebeğim ın
Hab

Hab

29 Ocak 2026 13:39

Gbüşra

Merhaba bende Sma ya geri döndüm aptamilde de aynı madde çıktı biliyorsunuz. Hippe geçmiştim bebeğimi çok kötü kabız yaptı Sma bize her anlamda iyi gelmişti tekrar ona döndüm vicdanen sorarsanız çok vicdanım el vermedi ama bazen insan mecbur kalıyor

Haklısınız, diğerlerini de denedim ama kusma ishal vs oldu elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz üzülüyorum da bi yandan teşekkür ederim yorumunuz içinde.
Hab

Hab

29 Ocak 2026 13:40

İlkin Demir

Bizde aynı şekilde geri döndük ne kullanırsam kullanayım iyi gelmedi üstelik kilo alımı var ama alt sınırdan doktorumuz da sma ya geri dönelim dedi.

Bende geri dönmeyi planlıyorum mecburen 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir