Florürlü Diş Macunu Önerisinde Bulunabilirmisiniz

73 görüntüleme
Canan Y. .

Canan Y. ..

12 Ocak 2026 17:46
19 aylık kızım için florurlu diş macunu almak istiyorum marka önerisinde bulunur musunuz dişlerinde beyazlıklar lekelenmeler oluşmaya başladı çürümesine engel olmak istiyorum boş fircaliyordum bir işe yaramıyor artık
Afranur K.

Afranur K.

12 Ocak 2026 17:56
Rocs kullanabilirsiniz, bebekler için kullanılabilecek iyi macunlardan biri.
Canan Y. .

Canan Y. ..

12 Ocak 2026 18:25
@Afranur Keskin Rocs 4-7 yaş arası olaninimi diyorsunuz diğerlerinde florur yokda
G

Gamze Ş. ..

12 Ocak 2026 18:26
Siveno çok iyi bir marka
H

Hilal A.

12 Ocak 2026 18:28
Merhaba bonny tinny markasını araştırabilirsiniz fazlaca tavsiye ediliyor 500-1000PPM florur şeklinde 2 çeşidi var
Afranur K.

Afranur K.

12 Ocak 2026 19:37
İçerisinde 1000ppm florür olanı/ alırken arka kısımdan kontrol edebilirsiniz.

Bu arada çocuğunuzun macunu yutma eğilimi oluşursa ilk başta ROCS un florürsüz olanından başlayıp macunu yutmaması gerektiğini öğretip daha sonra hızlıca florürlü olana geçiş yapabilirsiniz.
Afranur K.

Afranur K.

12 Ocak 2026 20:44
@Canan Yıldız Hanım eğer çürük oranı yüksek bir çocuğunuz varsa hekim muayenesi yaptırmanızı daha sonra da 1450 ppm florürlü macuna geçmenizi öneririm bu arada. Ama bu doza sıklıkla 6 yaş üstüne geçilir ama çok fazla çürük varsa da kullanılması önerilir.

Bu arada boş fırçalamak da aslında etkili olması gereken bir yöntem çünkü macundan ziyade mekanik temizlik daha kıymetlidir aslında. Fırçalamanızın etkinliğini de kontrol edin olur mu?
Canan Y. .

Canan Y. ..

12 Ocak 2026 20:49
@Afranur Keskin cevaplarınız için teşekkür ederim 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir