Fitilin Geri Gelmesi

53 görüntüleme
B

Büşra K.

20 Şubat 2026 21:39
Bebegim 12 haftalik erkek, 8 gundur kaka yapamiyor sadece anne sutu aliyor doktor gliserinli fitil verdi kullandik 2 saat kaka gelmedi sonra cok cok az kaka geldi ardindan 8 saat sonra sulu kaka ve fitil oldugu gibi geri geldi. Niye boyle oldu acaba?
E

Esra ..

20 Şubat 2026 21:45
Gliserin kansuk isimli fitilden bahsediyorsanız eğer o fitil olduğu gibi çıkıyor tekrar bizde kullanmıştık saatler sonra çıktığı oldu aynı bu şekilde
B

Büşra K.

20 Şubat 2026 21:46

Esra

Gliserin kansuk isimli fitilden bahsediyorsanız eğer o fitil olduğu gibi çıkıyor tekrar bizde kullanmıştık saatler sonra çıktığı oldu aynı bu şekilde

Evet bu fitil. Anne sutu ile besleniyor 4 haftadir hic kendi kendine kaka yapmadi. Bugun de 9 günldur yapmiyodu verdik. 10 saat sonra baktim kaka ile cikmis oldugu gibi.
E

Esra ..

20 Şubat 2026 21:49
O haftalarda benim bebeğimde de kaka ve gaz sıkıntısı vardı doktor verdi bi müddet kullandık mecbur veriyordum bende, o fitil erimiyor içeride ama direkt çıkıyordu normal yani bence
A

Aslı

20 Şubat 2026 22:02
o fitilin dışında yağlı bir katman var asıl fitil kısmı o kısım eridikten sonra plastik fitil dışarı atılıyor normal yani

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir