Fitil

82 görüntüleme
T

Tuğçe ..

17 Aralık 2025 13:01
16 aylık oğlum dün acile gittik ilaç verdi fakat şurupları içmiyor kusuyor ateş düşürücü olarak fitil işe yarıyor mu doktor yazmadı ama alıp kullansak mı
C

Cerennn

18 Aralık 2025 01:36
Benım oğlumda surupları kesinlikle içmiyordu bende mecburen fitil kullanıyordum. En son hasta oldugunda tekrar kullandım ve oğlum ıshalde oldu pesine. Doktora gittiğimizde fitili en son secenek olarak kullanmanız lazım suruplar gibi sureklı kullanamazsınız demişti doktor. O gunden sonra fitili çok asırı ateşi olmadıgı surece kullanmadım.
T

Tuğçe ..

18 Aralık 2025 11:34
Teşekkür ederim🙏
Tuğçe Ç.

Tuğçe Ç.

18 Aralık 2025 15:39
Ben de dün ishal başladı gecesiateşi çıktı az bşey calpol içirdim ama içmiyor yarım saat sonra yine ateşi çıkto fitil verdim budün de gündüz yine areli öıktı yine fitil verdim içmiyorşurup
T

Tuğçe ..

18 Aralık 2025 15:40
Geçmiş olsun malesef hele hasta olunca içmek istemiyorlar
C

Cerennn

19 Aralık 2025 10:28
Geçmiş olsun. Evet benım oğlumda oyle ama ishal durumunda fitil kullanılmaması gerekıyormus. Oğlum dun gece yine ishal oldu atesten sonra zorlada olsa sırınga ile calpol vermek zorunda kaldım. Zorlanıyor ama onların iyiliği için
T

Tuğçe ..

19 Aralık 2025 15:55
Teşekkür ederiz sizede geçmiş olsun evet istemeselerde zorla içirmek zorundayız Allah acil şifalar versin tüm hepsine

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir