Fışkırtarak Kusma, Gaz Sancıları ve Sürekli Tekrarlayan Pişik

88 görüntüleme
Gizem K.

Gizem K.

24 Kasım 2025 18:54
Kız bebek 2,5 aylık 36+4tte 2550gr doğdu doğduğundan beri fışkırtarak kusma problemimiz vardı gitgide şiddetlendi 5 gün önceki kilosu 4770 günlük 7-8 saat kesintisiz ağlamaları var gaz kemer,gaz damlası,kimyon,masaj her yolu deniyorum memeyi bıraktı alerji doktoruna götürdüm alerji olduğunu düşünmüyorum reflü olabilir dedi ar mama kullanmaya başladık kusması çok azaldı fakat gaz problemi dahada şiddetlendi alerji doktoru gastroenteoroloji bölümüne yönlendirdi tahliller verdik gaz problemi yüzünden ar mamayı kesmeli miyim devam mı edim yardımcı olur musunuz çocuk can çekişiyor ağlarken 15 gün sonra daha doktor randevumuz
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Kasım 2025 18:58
Bence gaz damlasını kesin benim kızımda öyleydi gaz damlasını kestik sadece kimyon veriyorum hala işe yaradı bizde
Ama her bebek aynı değil
Biz Bebelac kullanıyoruz oda aynı gaz yapıyor
Ama hiç mama değiştirmedik
inşallah düzelir bebişiniz
Gizem K.

Gizem K.

24 Kasım 2025 19:00
İnşallah teşekkür ederim gaz damlasını sürekli vermiyorum çok çıkmaza girdiğim zamanlarda 1-2 defa denedim bir etki görmeyince bıraktım normalde bende bebelac kullanıyordum thickener ile birlikte fakat doktor ar mamaya dönmemizi söyledi bebelac ar bulamadığım için aptamil ar aldım kusmaya çözümü oldu ama gaza olmuyor maalesef aksine daha kötüye gitti
T

Tuğba K.

24 Kasım 2025 19:18
Benimde ikiz bebeklerim de reflü sorunu var sşu an 4 aylık oldular ve şikayetimiz epeyce azaldı gaz kusmayı çok tetikliyor gaz sorunu çözmeden kusma tamamen çözülmüyor bizde hala ar mama kullanıyoruz yoğun kıvamlı oldukları için gaz daha fazla yapıyor ben anti kolik biberon kullanıyorum ve ilave olarak artık ar mamaya normal mama karıştırıyorum bu hem kakalarının kıvamını düzeltti hem de gaz sancısını biraz da olsa dindirdi ayrıca probiyotik damla kullanıyoruz (biagia ) bu da uzun vadede işe yarıyorgerçekten azaten 3. Aydan sonra gaz sancıları çok azalacak göreceksiniz . Gaz damlası ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama biz zinco kullandık bir de sab simplex bunlar etkili oldu . Ve karın masajı çok rahatlatıyor
S

Seher T.

24 Kasım 2025 19:40
Evolviayanin ar mamasını deneyin birde
H

Hatice K.

24 Kasım 2025 19:41
Zinconun bitkisel gaz damlası var eczaneye sorup onu deneyin benimkni çok rahatlatıyor
Gizem K.

Gizem K.

24 Kasım 2025 20:03
Bende anti kolik biberon kullanıyorum nurse Harvey’s damlayı denedim zinco ve biogaia ilk çocuğumda etki etmemişti o yüzden bunu denedim ama sanırım bunları denemeliyim ve normal mamayla karıştırmakta mantıklı geldi şuan teşekkür ederim arkadaşlar keşke hiç ağlamasalar acı çektiklerini bilip elden birşey gelmemesi ne kötü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir