Fışkırarak Kusma

172 görüntüleme
B

Büşra ..

26 Ocak 2026 20:41
Bebeğim 4 aylık az önce fışkırarak kustu, bugün biraz mama aldı (golden goat )normalde hiç mama içmez o yüzden mi oldu acaba şu an çok endişeliyim doktora gitmeli miyim şimdi iyi

biraz halsiz gibi bu durumu yaşayan var mı geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

26 Ocak 2026 20:57
Hiç mama içmeyen bebeğinize bu gün mama vermenizin özel nedeni var mı ? Kusma tekrarlanırsa hastalıktan söz edebiliriz ama mamayı sindirememiş olabilir mamaya alerjisi bile olabilir bunu söylemek zor hastalıktan da olabilir bunun cevabı sizde. Takip edip bir değişiklik varsa not alın lütfen eğer devam ederse kusmaya hastaneye gitmeniz gerekir
B

Büşra ..

26 Ocak 2026 22:07
Dışarı çıkmam gerekti anneme bıraktım biberon ve emzikte tutmuyor kaşıkla çok az içmiş anne sütünü de bu aralar zor veriyorum sıvı kaybı yaşasın istemedim keşke kendi sütümü bıraksaydım vicdanen çok rahatsız hissediyorum kendimi daha önce de böyle oldu ve hastalandı çok pimpirikli mi yaklaşıyorum bilmiyorum geri dönüşünüz için de çok teşekkür ederim
Fatma A. U.

Fatma A. U.

26 Ocak 2026 22:10
Büşra hanım öncelikle sakin olun konunun kaynağını biliyorsunuz vermeyin belirli bir süre kendi isteyene kadar kendi sütünüzede zorlamayın
B

Büşra ..

26 Ocak 2026 22:12

Fatma Albina U

Büşra hanım öncelikle sakin olun konunun kaynağını biliyorsunuz vermeyin belirli bir süre kendi isteyene kadar kendi sütünüzede zorlamayın

Öyle yapayım o zaman teşekkür ederim.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

26 Ocak 2026 22:13
İnşallah biran önce düzelir
B

Büşra ..

26 Ocak 2026 22:14
İnşallah Allah razı olsun
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

27 Ocak 2026 00:37

Büşra Yıldız

Dışarı çıkmam gerekti anneme bıraktım biberon ve emzikte tutmuyor kaşıkla çok az içmiş anne sütünü de bu aralar zor veriyorum sıvı kaybı yaşasın istemedim keşke kendi sütümü bıraksaydım vicdanen çok rahatsız hissediyorum kendimi daha önce de böyle oldu ve hastalandı çok pimpirikli mi yaklaşıyorum bilmiyorum geri dönüşünüz için de çok teşekkür ederim

Lütfen rahatsız hissetmeyin bebek bu kusabilir yani hasta da olabilir hepsi normal süreçler kendinizi hırpalamayın
B

Büşra ..

27 Ocak 2026 02:14

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Lütfen rahatsız hissetmeyin bebek bu kusabilir yani hasta da olabilir hepsi normal süreçler kendinizi hırpalamayın

Çok haklısınız , ilk bebeğim ve her kafadan bir ses çıkıyor kendimi yetersiz hissediyorum. Ama normalleşmeye çalışmak zorundayım. Bu pimpirikli halim beni yıpratıyor.Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.🙏🏻
M

Mina Ş.

27 Ocak 2026 02:45
İyi geceler büşra hanım endişenizi anlıyabiliyorum daha önce hiç mama almamış bir bebek için bence az cc olarak başlanmalı yavaş yavaş artılılmalı bir kereden 60ml ve üstü mama midesi kabul etmedi olabilir yinede annesi sizsiniz daha iyi bilirsiniz bazen olumsuz bir sorun yaşayınca gözümüzede halsiz veya herhangi bir değişiklik olarak gelebilir beyin bunu kendisi algı yaratıyor ama yinede sıkı takip önemli çok iyi bir annesiniz sizi en derinden anlıyorum aynı şeyleri yaşayan bir anneyim 🫶🏻❤️
B

Büşra ..

27 Ocak 2026 03:08

Mina Şenbahar

İyi geceler büşra hanım endişenizi anlıyabiliyorum daha önce hiç mama almamış bir bebek için bence az cc olarak başlanmalı yavaş yavaş artılılmalı bir kereden 60ml ve üstü mama midesi kabul etmedi olabilir yinede annesi sizsiniz daha iyi bilirsiniz bazen olumsuz bir sorun yaşayınca gözümüzede halsiz veya herhangi bir değişiklik olarak gelebilir beyin bunu kendisi algı yaratıyor ama yinede sıkı takip önemli çok iyi bir annesiniz sizi en derinden anlıyorum aynı şeyleri yaşayan bir anneyim 🫶🏻❤️

Çok teşekkür ederim desteğiniz için Mina Hanım. Bebeğim doğumdan iki gün sonra 420 gram kilo verdi mama vermeme izin vermediler sütüm de çok az geldi bebeğim dört gün yoğun bakımda kaldı benim için çok zor bir dönemdi üç aylıkken de soğuk algınlığına yakalandı iki gün yattı yine emmedi sıvı kaybı yaşadı kocaman serum verdiler damar yolunu bulmakta zorlandılar her yerini deldiler canı çok acıdı şimdi konu onun beslenmesi olunca ekstra korkuyorum annelik çok zor o bana emanet gözümden sakınmalıyım böyle en ufak bir şey de kalbim ağzımda yaşıyorum. Öğretmenim,okula dönmem lazım dönemiyorum işin aslı çok zor bir dönemden geçiyorum.Tekrar desteğiniz için teşekkür ederim çok sağ olun.
🙏🏻🌸
M

Mina Ş.

27 Ocak 2026 06:41

Büşra Yıldız

Çok teşekkür ederim desteğiniz için Mina Hanım. Bebeğim doğumdan iki gün sonra 420 gram kilo verdi mama vermeme izin vermediler sütüm de çok az geldi bebeğim dört gün yoğun bakımda kaldı benim için çok zor bir dönemdi üç aylıkken de soğuk algınlığına yakalandı iki gün yattı yine emmedi sıvı kaybı yaşadı kocaman serum verdiler damar yolunu bulmakta zorlandılar her yerini deldiler canı çok acıdı şimdi konu onun beslenmesi olunca ekstra korkuyorum annelik çok zor o bana emanet gözümden sakınmalıyım böyle en ufak bir şey de kalbim ağzımda yaşıyorum. Öğretmenim,okula dönmem lazım dönemiyorum işin aslı çok zor bir dönemden geçiyorum.Tekrar desteğiniz için teşekkür ederim çok sağ olun.
🙏🏻🌸

Benimdee bebeğim doğduğu andan itibaren 9 gün kaldı yoğum bakımda hastaneden karnı eli boş döndüm eve çok zordu yoğum bakım küvez yolu gözlemek şimdi bile olsa uyurkennkaç defa nefesini kontrol ederim yavrularımıızı sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin yüce Mevlam ❤️🫶🏻
B

Büşra ..

27 Ocak 2026 08:56
Amin amin inşallah tekrar teşekkür ederim beni anlayıp bana dönüş sağladığınız için size de çok geçmiş olsun Rabbim tüm bebekleri korusun şifa versin inşallah.Bebekler hasta olmasın 🤲🏻💙

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir