Fikri Olan Var mı?

67 görüntüleme
K

Kübra ..

14 Aralık 2025 16:45
Kızım 14 haftalık. Gece uykusu için bakımlarını yapıp loş ışıkta emzirmeye geçiyorum fakat son bikaç gündür biraz emdikten sonra memeyi bırakıp ağlama krizine giriyo kucağımda sakinleştirip ara ara teklif ediyorum daha sonra emiyo. Doyurduktan sonra da uykuya dalması 1.5 saati buluyo. Napmalıyım bilmiyorum nedenine dair fikri olan var mı?
Yasemin K.

Yasemin K.

14 Aralık 2025 17:23
Uyanıklık süresini aşıyor olabilir misiniz?
G

Gizem

14 Aralık 2025 18:25
14 haftalıkta ki süreçte bizde öyleydik hatta bildiğim tanıdığım her bebek öyleydi ay gece saat başı uyanıp zor uyuduğu hatta hiç uyumadığı geceler olmuştu gözlerim uykusuzluktan şişip küçülmüştü beni görenler tanıyamıyordu ve bu maalesef 4. Ay atağı bence ataklar içinden en zor olanı ben doktora hasta mı diye götürmüştüm ama sadece atak haftasında olduğunu söylemişti zor biliyorum çok zor ama geçeceğini sürecin bunu getirdiğini unutmayın şu an 19 haftalık ama 14. Haftada ki kadar yoğun değil zamanla azalıyor
K

Kübra ..

14 Aralık 2025 18:27
@Yasemin Kaya en geç 1,5 saat arayla uyutuyorum aslında
K

Kübra ..

14 Aralık 2025 18:29
Gizem hanım 4.ayını doldurmadığı için 4.ay atağı olarak düşünmemiştim gerçekten dediğiniz gibi gece de uyanıp uyumadığı oluyo daha önceki haftalarda böyle olmadığı için şaşırıyorum acaba bi ağrısı mı var diye endişeleniyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir