Ferrum Demir İlacı Kullanan Var mı ?

352 görüntüleme
H

Hatice U.

Premium Üye
10 Haziran 2026 08:42
Merhaba bebeğim 5 aylık, doktor ferrum demir ilacı gün aşırı 7 damla dedi. Bugün 4.gün bebeğim çok gazı oldu ve kabızlık. Huzursuzluk. Bunlar geçici mi devam etmeli miyim kullananlar yardımcı olabilir mi
N

Nehar K.

10 Haziran 2026 08:47
6 aya girecegiz daha kullanmadım

D vitamini de 3 ayrı marka denedim huzursuzluk gaz oluyor

O yüzden korktum vermedim
H

Hatice U.

Premium Üye
10 Haziran 2026 08:49
Aslında Bende korktuğum için bir ay geç başladım ve korktuğum da oldu :/ ama vermek gerekiyor çok önemli diyorlar bu şekilde de bebeğime üzülüyorum amannn ne zor işler
M

Merve ..

Premium Üye
10 Haziran 2026 09:28
Ocean marka kullanmaya başladık bizde bu hafta. 18 haftalık bebeğim. Aynı durumlar bizde de var. Gaz sancısından gece uykularımız bölünüyor. Günde 3 kez kaka yapan bebeğim pazartesi günü hiç yapmadı, dün 1 kez yaptı. Marka değiştirsek mi diye düşünmeye başladım ama sizde aynı sorunu yaşıyorsunuz farklı markada ☹️
H

Hatice U.

Premium Üye
10 Haziran 2026 09:30
Aynı şekilde bizde böyleyiz günde 3 kez kaka yapıyordu. Gece çok uyanmaya başladı. Demekki demir böyle yan etkiler yapabiliyor o zaman :/ biraz sabredelim bakalım
G

Gülcan Ş.

10 Haziran 2026 09:43
Bende kullanıyorum 9 aylıkken 3 damla şeklinde kullanıyorum 1 yaş kontrolünde bakalım doktor ne diyecek
N

Nehar K.

10 Haziran 2026 10:19
6 aya girecegiz daha başlamadım
M

Melike ..

10 Haziran 2026 22:05
Nehar Kara
6 aya girecegiz daha başlamadım
Neden vermiyorsunuz bir çok gelişim geriliğine sebep olabilirsiniz
H

Hatice U.

Premium Üye
10 Haziran 2026 22:09
Melike Hanm siz hangi ilacı veriyorsunuz ? Yan etkileri yaşadınız mı yaşadıysanız ne kadar sürdü
N

Nehar K.

11 Haziran 2026 08:38
Melike
Neden vermiyorsunuz bir çok gelişim geriliğine sebep olabilirsiniz
Uykusuzluk huzursuzluk meme alirjen ağlamalar uykuya direnç bunlar olursa diye endişeliyim
M

Melike ..

11 Haziran 2026 08:42
Nehar Kara
Uykusuzluk huzursuzluk meme alirjen ağlamalar uykuya direnç bunlar olursa diye endişeliyim
Bunların hepsi olabilir sizin için en uygun olanı doktorunuz önerir bunlar geçici sorunlar ama ilaçın kullanılmamasında oluşacak sorunlar çözümsüz olabilir 🙏🏻
G

Gizem

11 Haziran 2026 08:44
Merhabalar, bildiğim kadarıyla ferrum'un içeriği temiz değil. Osman Bey de videolarında önermiyordu. Diş boyama da yapabiliyor.

Ocean'ın içeriği ise düşük geldiğinden genelde bebekler için yetersiz kalıyor.

Bestiron ve Sidefer hem içerik hem dozaj olarak daha iyi.

Biz 4. Ayda Sidefer kullanmaya başladık. 9. Ayda demiri iyi geldi bıraktık tamamen.
N

Nehar K.

11 Haziran 2026 09:43
Melike
Bunların hepsi olabilir sizin için en uygun olanı doktorunuz önerir bunlar geçici sorunlar ama ilaçın kullanılmamasında oluşacak sorunlar çözümsüz olabilir 🙏🏻
Başladım :)) bizimki vegaferon sağlık ocağı verdi
H

Hatice U.

Premium Üye
11 Haziran 2026 10:31
Sağlık ocağının verdiği vegaferon için çok şikayet var . Bebeği çok huzursuz yapıyor diyorlar. Bende ferrum verdim ama çocuğu çok huzursuz yaptı ve kabız oldu. Değiştireceğim bestiron yada sidefer alacağım bakalım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir