Ferrum Demir Damlası Huzursuzluk

341 görüntüleme
M

Meltem A. Y.

27 Ağustos 2026 21:51
Bugün çocuk doktorunun onayıyla ferrum demir takviyesine başladık ama bebeğim aşırı huzursuz böyle olan anneler var mıydı sebebi acaba demir takviyesi mi onu da bilemiyorum
H

Hülya A. ..

27 Ağustos 2026 23:01
Gaz ve kabızlık yaptığı söyleniyor ama bizde öyle bir durum olmadı sidefer kullandık biz . Siz hangisini kullanıyorsunuz?
M

Meltem A. Y.

27 Ağustos 2026 23:09
Ferrum bizde
H

Hülya A. ..

27 Ağustos 2026 23:57
Meltem Asena Yılmaz
Ferrum bizde
Belki o iyi gelmemiştir markasını degsitirip deneyin isterseniz
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 00:09
Meltem Asena Yılmaz
Ferrum bizde
Bebeğiniz kaç aylık. Ferrum genelde bebeklerde gaz ve kabızlık yapıyormuş. Benim bebeğime de iyi gelmedi ben de Sideferle ocean mikrofer kullandım memnunum. 1 ay sonra [9.ay](9.ay) kontrolünde belli olacak yeterli olup olmadığı.
M

Meltem A. Y.

28 Ağustos 2026 09:28
Dinara Rahmedova
Bebeğiniz kaç aylık. Ferrum genelde bebeklerde gaz ve kabızlık yapıyormuş. Benim bebeğime de iyi gelmedi ben de Sideferle ocean mikrofer kullandım memnunum. 1 ay sonra [9.ay](9.ay) kontrolünde belli olacak yeterli olup olmadığı.
Bebeğim 4 ay 17 günlük
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 09:45
Meltem Asena Yılmaz
Bebeğim 4 ay 17 günlük
Eğer bebeğinizin özel sağlık sorunu yoksa ve bütçenizi de zorlamayacaksa yeni nesil demir damlalarını kullanırsanız rahat eder bebeğiniz (Sidefer , Ocean gibi). Sevgiler
A

Ayse Z.

2 Eylül 2026 10:22
Merhaba bende ocean kullanmaya başlicam. Dozunu nasıl ayarlıyorsunuz. Bebeğinizin kilosuna göre mi ?
M

Meltem A. Y.

2 Eylül 2026 10:23
Ayse Z
Merhaba bende ocean kullanmaya başlicam. Dozunu nasıl ayarlıyorsunuz. Bebeğinizin kilosuna göre mi ?
Evet kilo başına bir damla önerdi doktorumuz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir