Ferritin Düşüklüğü Lütfen Cevaplayabılır Misiniz ?

110 görüntüleme
E

Elif A.

21 Haziran 2025 13:43
Bebeğim 47.haftalık rutın kan kontrolü ilk kez yapıldı
HBG 12,6 FERRİTİN 5,6 çıktı
Microfer 1ml kullanıyor
Nasıl beslemelıyım hangı gıdalar öncelik vermeliyim bildiğimizin dışında sonrası için ne gibi riskleri olabılırı ?
Güncel kilo 11kg boy 77cm
Ç

Çağla A.

21 Haziran 2025 18:09
bizim de ferritin 2 çıktı microfer kullanıyoruz. damlayı ne zaman veriyorsunuz acaba yanlış bir zamanda mı veriyorum diye düşünüyorum ben
E

Elif A.

21 Haziran 2025 18:19
Sabah aç karnına verıyorum biraz bekleyıp besleme yapıyorum ama şimdi c vitamını ile verilmesi gerektiğini öğrendim elmayı rendeleyıp içine sıkıp verdim
Ç

Çağla A.

21 Haziran 2025 18:31
teşekkürler çok geçmiş olsun 🙏
E

Elif A.

21 Haziran 2025 18:58
Sağolun sizede umarım hızlıca toparlarlar kırmızı et yumurta baklagil ağırlıklı beslemek gerek ama korkuyor insan nasıl oluyor bu platform çözemedim daha Osman Hoca cevap verıyormu?
Ç

Çağla A.

21 Haziran 2025 19:48
umarım 🙏 ben de vereceğini düşünüp sordum ama cevap alamadım henüz
Ç

Çağla A.

21 Haziran 2025 19:48
umarım 🙏 ben de vereceğini düşünüp sordum ama cevap alamadım henüz
K

Kübra G.

25 Haziran 2025 08:56
Merhabalar 😊 bizim de ferritin 6 geldi ama sizin hgb değeriniz iyi 11.5 üstü olması lazım sizinki de 12. 6 gayet iyi yani. Beslenmede ciğer, kırmızı et, yumurta, yeşil mercimek, ıspanak gibi yeşil yapraklı sebzeler verebilirsiniz. Ayrıca bu besinleri ve demir ilacını verirken limon, portakal gibi C vitaminiyle birlikte verirseniz emilimi artacaktır. İlacın dozunu doktorunuz kilonuza göre ayarlamıştır zaten. Tüm bebişlerimize şifa olsun ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir