Fermix +2 Kan Damlası

74 görüntüleme
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
17 Nisan 2026 22:58
Merhabalar fermix +2 kan damlası kullanan var mı? 7 ay bebegim icin 20 damla olarak doktorumuz verdi ama @Osman Gönülal hocam da yorumlarsa sevinirim.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Nisan 2026 22:58
Fermix +2 kan damlası kullananların deneyimleri hakkında bilgi bulamadım. Ancak, demir damlaları hakkında genel bilgi ve deneyimleri paylaşan birçok kullanıcı var.

Demir damlası dozunun ayarlanması genellikle bebeğin kilosuna göre yapılır. Çoğu doktor kilo başına 1 damla öneriyor, ancak bazı markalarda doz ayarlaması farklı olabilir.

Ayrıca, demir damlasının etkisini artırmak için aç karnına verilmesi ve sonrasında bir süre beslenmeden beklenmesi öneriliyor.

Doktorunuzun verdiği 20 damla dozu yüksek gelebilir, bu konuda doktorunuzla tekrar görüşmeniz yararlı olabilir.

İşte bazı kullanıcıların demir damlası ile ilgili deneyimleri:

Ocean microfer damla kullananlar var, 4-10 yaş aralığında önerilen doz 1 ml.
Bestiron damla kullananlar var, doz ayarlaması kilo başına 1 damla.
* Sidefer damla kullananlar var, doz ayarlaması kilo başına 1 damla.

Doktorunuzun önerdiği dozu kullanmanız ve herhangi bir yan etki durumunda doktorunuzla görüşmeniz önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Fermix Damla Kullanan Var mı? Aranızda
2. Demir Damlasını Ne Kadar Vermeliyim
3. 4 Aylık Demir İlacı Önerisi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
17 Nisan 2026 23:02
Ai Asistan
Fermix +2 kan damlası kullananların deneyimleri hakkında bilgi bulamadım. Ancak, demir damlaları hakkında genel bilgi ve deneyimleri paylaşan birçok kullanıcı var.

Demir damlası dozunun ayarlanması genellikle bebeğin kilosuna göre yapılır. Çoğu doktor kilo başına 1 damla öneriyor, ancak bazı markalarda doz ayarlaması farklı olabilir.

Ayrıca, demir damlasının etkisini artırmak için aç karnına verilmesi ve sonrasında bir süre beslenmeden beklenmesi öneriliyor.

Doktorunuzun verdiği 20 damla dozu yüksek gelebilir, bu konuda doktorunuzla tekrar görüşmeniz yararlı olabilir.

İşte bazı kullanıcıların demir damlası ile ilgili deneyimleri:

Ocean microfer damla kullananlar var, 4-10 yaş aralığında önerilen doz 1 ml.
Bestiron damla kullananlar var, doz ayarlaması kilo başına 1 damla.
* Sidefer damla kullananlar var, doz ayarlaması kilo başına 1 damla.

Doktorunuzun önerdiği dozu kullanmanız ve herhangi bir yan etki durumunda doktorunuzla görüşmeniz önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Fermix Damla Kullanan Var mı? Aranızda
2. Demir Damlasını Ne Kadar Vermeliyim
3. 4 Aylık Demir İlacı Önerisi
7 ay 2 günlük bebegim tahlilleri eklemek istedim yorumlana bilmesi icin ama ekleme yapamadim yardimci olabilecek biri var mi acaba tahlil nasil yukleniyor sisteme
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir