Fazla Uyuma
106 görüntüleme
T
Tuğçe
5 Nisan 2026 19:43
Bebeğim tam 13 haftalık olana kadar gece 2-3 saatte bir kalkıp emmek isterdi ama 13 haftalık olduğu günde bir anda değişti sanki. Doktorumuz büyüdüğü için etraf dikkatini çeker az emebilir demişti ama gündüzleri hala emmeye çok düşkün gece asla uyanmıyor. Bazen 6-7 saati buluyor. Dün gece yine 5-6 saat oldu uyuyalı uyanmayınca ben uyandırdım ve iştahla uzun uzun emdi. Acıktığı halde uyanmıyor olabilir mi diye düşündüm ben de böyle olunca. Uyandırmalı mıyım kendim , böyle bir durum yaşayan var mı? 1 Ocak doğumlu doğum kilosu 3050 30 martta 5500 çıktı kilosu.
M
Meliha T.
5 Nisan 2026 19:48
Hayır uyandırmayın kilo gelişim yerinde rahatça uyuyabilir bebişiniz🤭

Betül ..
5 Nisan 2026 19:51
Osman hoca yayınında çocukları emzirmek için uykularından uyandırmayın yoksa uyku kaliteleri bozulur diyordu sonra çocuk neden uyumuyor gibi birşey demişti.O yüzden sağlığı ve kilosu iyiyse uyumasında sıkıntı yok
T
Tuğçe
5 Nisan 2026 19:53
Osman hoca yayınında çocukları emzirmek için uykularından uyandırmayın yoksa uyku kaliteleri bozulur diyordu sonra çocuk neden uyumuyor gibi birşey demişti.O yüzden sağlığı ve kilosu iyiyse uyumasında sıkıntı yok

Betül ..
5 Nisan 2026 19:54
Annelik işte 😅

Betül ..
5 Nisan 2026 20:01
Öyle mi görmemiştim bu videosunu ☺️ uyandırmamak mantıklı geliyordu ama o kadar iştahlı emdi ki acaba acıkıyor da uyku tatlı geliyor uyanamıyor mu diye düşündüm ben de😄
T
Tuğçe
5 Nisan 2026 20:01
Teşekkür ederim ☺️
B
Betül T.
5 Nisan 2026 20:17
Benim bebeğimde o haftalarda 7-8 saate kadar uyuyordu Osman hocadan duymuştum uyandırmayın diye ama insan panik oluyor sonra 20. Haftalardan sonra [4.ay](4.ay) civarı uyku regresyonu yaşadı bebeğim gece en uzun uykusu 3.5 saate indi 2.5 aydır böyle devam ediyor uzun uykuların kıymetini bilin🌺 sinir sistemlerini düzenlemeleri için fırsat bebeklerimize🌸
T
Tuğçe
6 Nisan 2026 17:53
Benim bebeğimde o haftalarda 7-8 saate kadar uyuyordu Osman hocadan duymuştum uyandırmayın diye ama insan panik oluyor sonra 20. Haftalardan sonra [4.ay](4.ay) civarı uyku regresyonu yaşadı bebeğim gece en uzun uykusu 3.5 saate indi 2.5 aydır böyle devam ediyor uzun uykuların kıymetini bilin🌺 sinir sistemlerini düzenlemeleri için fırsat bebeklerimize🌸