Fazla Ölçü Çinko

66 görüntüleme
Z

Zeynep A.

6 Ağustos 2025 20:45
Hocam bebeğim 6,5 aylık ben ishal ve kusma yaşayınca oda rahatsız gibi hissettim eczaneden çinko aldık yarım ölçü demiş eczanedeki görevli ancak içinden çıkan ölçek çubuk gibi olandı. Biz 2,5 ml vermiş olduk tek sefer ortalama 3 çk geldi ancak 0,5 ml miş verdikten sonra fark ettim reçetede bir problem olur mu ?
E

Esra K. ..

6 Ağustos 2025 20:48
Yarım ölçek 2.5 ml olmuyor mu 3 gün önce ishalden dolayı Dr kizimada çinko verdi bizede yarım ölçek dedi muhtemelen aynı şurup bnde 2.5ml verdim 😂ve aç tok ne zaman versem çocuğum hep kustu ishali hâlâ devam ediyor doz fazla olduğu için mi kusuyornus acaba aslında ilacın tadı kötü değil
Z

Zeynep A.

6 Ağustos 2025 20:49
Bilemiyorum ölçek farkından sanırım uzun çubuk şeklinde ölçeği var 3 çay kaşığına denk geldi yaptığımda reçetesini okuduğum da 0,5 ml diyor 6,5 ay için (zinco adı da )
E

Elif Ş. Ç.

7 Ağustos 2025 13:14
Merhaba hocam 1 yaş kan testinde çinko 191 çıktı ekstra takviye hiç kullanmadık bebeğim istahsız bir bebek zaten çok yemek yemiyor genel olarak anne sütü
E

Esra K. ..

8 Ağustos 2025 10:57
Bende surup da zinco 2.5 ml veriliyormus doktora sordum 0.5 mi 2.5 mu diye hesapladı ek dışı 2.5 dedi kusması ciinde suyun içine kat ver dedi iyi kötü iciriyorum bakalım dünden beri 😁

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir