Fazla Kilo
117 görüntüleme
Ş
Şerife P. ..
21 Haziran 2025 16:13
Bebeğim 1 aylık , 3600 Gr doğdu anne sütüyle besleniyor 5100 gram olmuş, doktor fazla gidiyor beslenmeyi azalt dedi , ama en erken 2 saatte bir emiyordu nasıl engellenir bilmiyorum,çok mu fazla gidiyor?
M
Muberra Y.
21 Haziran 2025 16:15
Mama kullaniyorsaniz azaltabilirsiniz
Ş
Şerife P. ..
21 Haziran 2025 16:35
Hayır mama kullanmıyorum sadece anne sütüyle besleniyor
S
Semanur Ş.
21 Haziran 2025 16:37
Evet biraz fazla gitmiş sütünüz yağlı muhtemelen maşallah saati biraz uzatarak azaltabilirsiniz ancak başka çare olarakda sütün yarısını sağıp yarısını verebilirsiniz
A
Ayşenur G. ..
21 Haziran 2025 16:45
Anne sütüyle beslenince obez olamiyormus. Tombik bebek diyorlar sgsggsgs. 1 aylık bebeğe de her isteğinde vermek lazım bence. Benim bebeğimde persentil değerinin üst sınırında dediler hep. Şu ay 6 aylık bı sıkıntımız yok. Tummy time yaptirirsan hareketlenecek biraz verecektir
E
Esra Ö. ..
21 Haziran 2025 16:47
Bebekler ilk aylarda çok fazla emmek istedikleri için ilk 3 ay biraz fazla kilo alabiliyor. Sadece anne sütü olduğu için azaltmanıza gerek yok. 1 buçuk kilo alımı ilk ay için gayet normal.
S
Sevgi Ö.
21 Haziran 2025 16:59
Benimde sizinle tamamıyla kilosuna kadar aynı durumum. Hızlı gelişim gösteriyor dediler az besle demedi kimse. Bir aylık bebekte az beslenemez bence. Sütüm yarıyor diyip geçmek lazım. Hareketlenince aşırı kilo evresine geçerse müdahale edilebilir bence.