Fazla Kaka Yapma

84 görüntüleme
N

Nur y.

12 Ağustos 2025 22:58
Bebeğim 2800 doğdu şuan 6 aylık ve kilosu 6.2 ///4 aylıkken 5.7 ydi. Evet ilk 3 aydan sonra bebek kilo alımı azalır diyorlar ama bu yavaşlık bana aşırı geldi başından beri kilo alımı yavaş ilerliyor boy ilerlemesinde sıkıntı yok. Çalıştığım için sadece süt değil mama da kullanıyor. Ama buna rağmen kilosu az ve kaka sayısı fazla bazen günde 6 yı buluyor en az 3 oluyor kakasız geçen gün yok. Bağırsaklarıyla ilgili bir problem mi diye düşündürüyor. Başına böyle bir şey gelen biri oldu mu ?
M

Merve A.

12 Ağustos 2025 23:38
Merhaba bağırsak tepkili alerjisi olabilir inek sütü alerjisi yumurta alerjisi gibi sindiremeden kaka yapıyor olabilir belki
N

Nur y.

13 Ağustos 2025 00:19
Onu da düşündüm ama sadece ishal olmazdı diye düşündüm büyük kızımda olmuştu gürültülü kaka gaz ishal pişik ve kan eşlik ediyordu. Şimdi intolerans şüphesiyle damla vermişti ama etkili olmadı. bi kere kana da denk geldiğimizi söyledik fakat yediğiniz bişey bi kerelik yapmıştır dedi yine üstünde durmadı. Düşününce aynı persentilde ilerliyor çocuk %10luk dilimde doğdu ve böyle devam ediyor ama kilosunda artışın çok yavaş olması mama ve süte desteğine rağmen tuhaf geliyor
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

13 Ağustos 2025 04:08
Benim de 3 aylık bebeğim her emmeden sonra mutlaka kaka yapar ama kilo alımı önde bile sayılır
N

Nur y.

13 Ağustos 2025 05:25
Hep mukuslu mu kakası peki
B

Berna Y.

13 Ağustos 2025 11:50
9 aylık en az 4 kez kaka yapıyor sadece mama ve ek gıda yiyor
Doktor kaka yapması iyi beslendiği anlamina gelir dedi
N

Nur y.

13 Ağustos 2025 12:07
O zaman endişe edeceğim bir durum yok kilo alımının az olması düşündürmüştü teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir