Fazla Hareketli

186 görüntüleme
B

Beyza

17 Ağustos 2026 18:37
Kızım 7 aylık olmak üzere dönmeye başladığından bu yana inanılmaz hareketli özellikle son 1-1,5 aydır daha da arttı. Uyuturken bile ellerini tutmam gerekiyor her şeyden hemen sıkılıyor,yemek yerken oyuncaklarını mama sandalyesinden atıyor 1 saniye bile yalnız bırakamıyorum sürünerek her yere ulaşıyor. Bu durum gerçekten normal mi diye düşünmeye başladım yaşayan var mı ?
Hatice N.

Hatice N.

17 Ağustos 2026 18:52
Benim 8 aylık oğlum var uyurken bile yer değiştiriyor okadar hareketli dediklerinin hepsi fazla fazla mevcut 😂 daha fazlası olamaz diyodum emeklemeyi öğrendi yürüdüğünde düşünemiyorum ve evet bence çok normal sonuçta her bebek bir değil ve şuan herşeyi keşfediyorlar 😂
B

Beyza

17 Ağustos 2026 18:53
Hatice Niniler
Benim 8 aylık oğlum var uyurken bile yer değiştiriyor okadar hareketli dediklerinin hepsi fazla fazla mevcut 😂 daha fazlası olamaz diyodum emeklemeyi öğrendi yürüdüğünde düşünemiyorum ve evet bence çok normal sonuçta her bebek bir değil ve şuan herşeyi keşfediyorlar 😂
Sizin dediğiniz gibi uyurken bile durmadığı için mecburiyetten emzirme yastığı ile bacaklarını çevrelemek zorunda kaldım tek olmadığımı bilmek biraz rahatlattı ama yine de her gün şaşırıyorum inanın
R

Rabia K. ..

17 Ağustos 2026 18:55
10 aydan bildiriyorum mama sandalyesine oturmuyor herşeyi yere atıyor aşırı hareketli ve heyecanlı büyüdükçe keşif duyguları artıyor bebislerin hepimize kolay gelsinn
B

Beyza

17 Ağustos 2026 18:57
Rabia K.
10 aydan bildiriyorum mama sandalyesine oturmuyor herşeyi yere atıyor aşırı hareketli ve heyecanlı büyüdükçe keşif duyguları artıyor bebislerin hepimize kolay gelsinn
Kolaylıklar diliyorum size de canları sağolsun demekten başka bir çaremiz yok 😅
R

Rabia K. ..

17 Ağustos 2026 18:59
Beyza
Kolaylıklar diliyorum size de canları sağolsun demekten başka bir çaremiz yok 😅
Ayakta uyuyorum yorgunluktan bide ekran vermeyelim diye mahfolduk dediğiniz gibi canları sağolsun iyi olsunlarda沈
N

Nazlıcan

Premium Üye
17 Ağustos 2026 21:32
Benim bebeğim de 7 aylık olmak üzere bir süredir klimalı ortamda yatmak için salonda yerde yatıyoruz yanyana, sabahları onu koltuğun altında parkede uzanmış şekilde buluyorum 😅 Emeklemeye çalışır gibi bacaklarını poposunu kaldırıp ayaklarıyla kendini ittiriyor göbeğinin üstüne saat gibi dönüyor veya yuvarlanarak ulaşmak istediği her yere gidiyor, emekleyince düşünemiyorum…😅
B

Beyza

17 Ağustos 2026 21:56
Nazlıcan
Benim bebeğim de 7 aylık olmak üzere bir süredir klimalı ortamda yatmak için salonda yerde yatıyoruz yanyana, sabahları onu koltuğun altında parkede uzanmış şekilde buluyorum 😅 Emeklemeye çalışır gibi bacaklarını poposunu kaldırıp ayaklarıyla kendini ittiriyor göbeğinin üstüne saat gibi dönüyor veya yuvarlanarak ulaşmak istediği her yere gidiyor, emekleyince düşünemiyorum…😅
Dediklerinizin aynısını yaşıyoruz yine de emeklemesini sabırsızlıkla bekliyorum 😅
N

Nazlıcan

Premium Üye
17 Ağustos 2026 22:01
Beyza
Dediklerinizin aynısını yaşıyoruz yine de emeklemesini sabırsızlıkla bekliyorum 😅
Hahah aynen ben de, yani benim bebeğim benden ayrı durabilen bi bebek değil, başka kimsede de durmuyor yani, o yüzden emekleyince biraz daha rahat olacakmışım gibi hissediyorum en azından o bir yerleri kurcalarken ben de işlerimi halledebilirim 😅
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir