Fazla Hareketli
186 görüntüleme
B
Beyza
17 Ağustos 2026 18:37
Kızım 7 aylık olmak üzere dönmeye başladığından bu yana inanılmaz hareketli özellikle son 1-1,5 aydır daha da arttı. Uyuturken bile ellerini tutmam gerekiyor her şeyden hemen sıkılıyor,yemek yerken oyuncaklarını mama sandalyesinden atıyor 1 saniye bile yalnız bırakamıyorum sürünerek her yere ulaşıyor. Bu durum gerçekten normal mi diye düşünmeye başladım yaşayan var mı ?

Hatice N.
17 Ağustos 2026 18:52
Benim 8 aylık oğlum var uyurken bile yer değiştiriyor okadar hareketli dediklerinin hepsi fazla fazla mevcut 😂 daha fazlası olamaz diyodum emeklemeyi öğrendi yürüdüğünde düşünemiyorum ve evet bence çok normal sonuçta her bebek bir değil ve şuan herşeyi keşfediyorlar 😂
B
Beyza
17 Ağustos 2026 18:53
Benim 8 aylık oğlum var uyurken bile yer değiştiriyor okadar hareketli dediklerinin hepsi fazla fazla mevcut 😂 daha fazlası olamaz diyodum emeklemeyi öğrendi yürüdüğünde düşünemiyorum ve evet bence çok normal sonuçta her bebek bir değil ve şuan herşeyi keşfediyorlar 😂
R
Rabia K. ..
17 Ağustos 2026 18:55
10 aydan bildiriyorum mama sandalyesine oturmuyor herşeyi yere atıyor aşırı hareketli ve heyecanlı büyüdükçe keşif duyguları artıyor bebislerin hepimize kolay gelsinn
B
Beyza
17 Ağustos 2026 18:57
10 aydan bildiriyorum mama sandalyesine oturmuyor herşeyi yere atıyor aşırı hareketli ve heyecanlı büyüdükçe keşif duyguları artıyor bebislerin hepimize kolay gelsinn
R
Rabia K. ..
17 Ağustos 2026 18:59
Kolaylıklar diliyorum size de canları sağolsun demekten başka bir çaremiz yok 😅
N
Nazlıcan
Premium Üye
17 Ağustos 2026 21:32
Benim bebeğim de 7 aylık olmak üzere bir süredir klimalı ortamda yatmak için salonda yerde yatıyoruz yanyana, sabahları onu koltuğun altında parkede uzanmış şekilde buluyorum 😅 Emeklemeye çalışır gibi bacaklarını poposunu kaldırıp ayaklarıyla kendini ittiriyor göbeğinin üstüne saat gibi dönüyor veya yuvarlanarak ulaşmak istediği her yere gidiyor, emekleyince düşünemiyorum…😅
B
Beyza
17 Ağustos 2026 21:56
Benim bebeğim de 7 aylık olmak üzere bir süredir klimalı ortamda yatmak için salonda yerde yatıyoruz yanyana, sabahları onu koltuğun altında parkede uzanmış şekilde buluyorum 😅 Emeklemeye çalışır gibi bacaklarını poposunu kaldırıp ayaklarıyla kendini ittiriyor göbeğinin üstüne saat gibi dönüyor veya yuvarlanarak ulaşmak istediği her yere gidiyor, emekleyince düşünemiyorum…😅
N
Nazlıcan
Premium Üye
17 Ağustos 2026 22:01
Dediklerinizin aynısını yaşıyoruz yine de emeklemesini sabırsızlıkla bekliyorum 😅
Yükleniyor...