Farklı Evde Uyumama
76 görüntüleme
A
Aslı S. ..
31 Aralık 2025 20:51
Merhaba herkese kızım tam 5 aylık başka evlerde akşam uykusunu asla yaptıramıyoruz uykusu olmasına rağmen direniyor uyumak istemiyor bu durum normal midir düzelir mi sizde de aynı sorunlar oluyor mu bu sebepten akşamları misafirliğe gitmekten korkar oldum ne yapmam lazım sizce

Gamze Ş. K.
31 Aralık 2025 21:09
Merhabalar bebeğim6 aylık hala aynı durumdayız gittiğimiz hiç bir evde uyumadı ama eve gelince pıt diye dalıyordu uykuya sanırım oda eşyalar vs yabancı geliyor ben artık misafirliğe gitmiyorum tek çözümüm bu :)
M
Melike M.
31 Aralık 2025 21:38
Bence aksini yap sürekli illaki bir süre sonra size ayak uyduracaktır.Alışana kadar sizi zorlar ama alışır illaki.Benim bebeğimde öyleydi annemle aynı şehirdeyim o yüzden sık sık oraya gittim bebeğim yatagı dışında yatmaya alışsın diye.Bebeğinizin ağlaması yada uykuya direnmesi ev sahibine karşı mahçup olmayacağınız yerlere giderek bunu yenmeye çalışın.Aileniz yada çok yakın arkadaşlarınız gibi mesela.Sık sık görüşmediğiniz insanların evinde böyle bir durum yaşamak sizide tedirgin eder.samimi insanların evlerine giderek alıştırın derim.Ben bu şekilde yaptım çok şükür geçti