Evolvia Rp1 Mama Kullananlar
320 görüntüleme
M
Mine Y.
6 Ağustos 2026 12:47
Merhabalar bebeğim 4.5 aylık süt sindirim sorunu yüzünden doktorumuz evolvia Rp1 mamayı önerdi. Daha öncesinde aptamil pregomin syneo kullandık hiç sevmedi şimdide rp1 deneyeceğiz deneyenler paylaşabilir mi
L
Lale
Premium Üye
6 Ağustos 2026 13:26
Merhaba bizde sizin gibi aptamilden Evolvia 1 e geçmiştik. Aptamil inek sütünün hidrolize hali olduğu için bebeğim sürekli kusuyordu kokusu rahatsız ediyordu. İçerisine meyve özleri koymama rağmen. Kilo da aldırmadı. Ama Evolvia rp1 bize iyi geldi kilo aldı bebeğim kusma çok yoktu ha keyifle içti desem yalan olur zaten bebeğim bütün mamaları reddetti. Evolvia pirinçten yapıldığı için koku yok. Doktorlar nedense hep aptamili öneriyor ilk başta
M
Mine Y.
6 Ağustos 2026 13:51
Merhaba bizde sizin gibi aptamilden Evolvia 1 e geçmiştik. Aptamil inek sütünün hidrolize hali olduğu için bebeğim sürekli kusuyordu kokusu rahatsız ediyordu. İçerisine meyve özleri koymama rağmen. Kilo da aldırmadı. Ama Evolvia rp1 bize iyi geldi kilo aldı bebeğim kusma çok yoktu ha keyifle içti desem yalan olur zaten bebeğim bütün mamaları reddetti. Evolvia pirinçten yapıldığı için koku yok. Doktorlar nedense hep aptamili öneriyor ilk başta
L
Lale
Premium Üye
6 Ağustos 2026 14:22
İçimi rahatlattınız inşallah sever aptamilden sonra biberon reddi de başladı umarım geçer
M
Mine Y.
6 Ağustos 2026 14:59
Size naçizane tavsiyem bebeğini zorlamayın gerekirse açlık sürelerini uzatın. Beslenme reddi yaşamayın diye söylüyorum çünkü biz hala beslenme reddi yaşıyoruz bebeğim çok zorladim zorla verdim hep.
M
Mine Y.
6 Ağustos 2026 15:30
Size naçizane tavsiyem bebeğini zorlamayın gerekirse açlık sürelerini uzatın. Beslenme reddi yaşamayın diye söylüyorum çünkü biz hala beslenme reddi yaşıyoruz bebeğim çok zorladim zorla verdim hep.
L
Lale
Premium Üye
6 Ağustos 2026 15:33
Bebeğniz kaç aylık
M
Mine Y.
6 Ağustos 2026 17:05
13 aylık bebeğim. Bana bebek çok küçük çok zayıf diyorlardı bende bebeğime yüklendim ama kilo da almadı alerji ve reflüden dolayı iyice beslenmesen soğudu
N
Nevin A.
23 Ağustos 2026 22:59
Bizde evolvia rp1 ve rp2 kullandık kusma, ishal, gaz herhangi hiçbir sorun yapmadı devlet hastanesi raporluyor mamayı hatta bilmiyorsanız, tadını sevmezse çay kaşığı ile pekmez karıştırabilirsin dedi doktorum ama gerek kalmamıştı içmişti
Yükleniyor...