Evolvia Mama Kullanan Varmı
86 görüntüleme
Z
Zeynep K. ..
17 Aralık 2025 21:07
Evolvia mama kulanan varmı bir haftadir bebeğime verdim den beri kakası çok kötü kokuyor ama diğer mamalara oranla sevdi

Ayça K. A.
Hemşire
17 Aralık 2025 21:39
Evolviayı oğluma uzun bir süre kullandım. Fakat dönemsel olarak evolvia stok olmadığı zaman oluyor evinizde stok yapmak gerekebilir ona alışırsa başka mama almayacak. O dönem artılarını eksilerini çok düşünerek Hipp organic combiotikle devam etmiştim ama evolvia iyi mamadır.
S
Sena S.
17 Aralık 2025 21:43
Ben aylarca kullandım aşırı memnundum çok temiz içerikli ama Ayça hanımın dedigi gibi stok sorunu var haftalarca bulamadim aptamil kullandim gaz yaptı bi ara buldum stoklamadim bu sıralar yine bulamıyorum sma ile devam edeceğim maalesef zor bulunuyor
G
Gigi
29 Aralık 2025 08:22
Merhabalar, bebeğimee süt alerjisi var. Ben evolvia rp2 kullanıyorum. temiz içerik yazmışsınız ama ben de doktor raporuyla vermeye başladım icinde kanola ve palm yağı yazıyor. Kafama çok takıldı. Bebeğim ilk 10 gün içmeye direndi ama şimdi güzel içiyor.
Aynı kaka kötü koku bizde de var devam ediyor. Demir ilacı da veriyorum o da yapıyor zaten ben onlara takılmıyorum kakada kan görmedikçe kabız olmadıkça bence sorun yok.
Aynı kaka kötü koku bizde de var devam ediyor. Demir ilacı da veriyorum o da yapıyor zaten ben onlara takılmıyorum kakada kan görmedikçe kabız olmadıkça bence sorun yok.
R
Rabia Ş.
29 Aralık 2025 12:22
Evolvia rp pirinç proteini içeren inek sütüne karşı alerjisi olan ya da redaktör hint Ódorsı olan bebekler için üretilen özel tıbbi amaçlı gıda olarak geçer. Ve içerisinde dediğiniz gibi pal yağı var. Evolvia nutripro plus mamaları ise formül mama olarak geçer ve içerisinde palm yağı yok. İki mamanın adı aynı olsa bile üreticileri farklı .