Evolvia Mama Kullanan
139 görüntüleme

Merve
22 Ocak 2026 23:32
Merhaba kızımın alerjisi çıktı yumurtaya buğdaya süte doktor bu mamayı verdi normalde mama kullanmıyorum ama yetmeye bilir hiçbirşey tüketemediğin için dedi bugün 30cc verdim deneme amaçlı ama tadı çok kötü bebeğim şimdilik içti kullanan var mı memnun kaldınız mı ? Kızım 6 aylık
R
Rümeysa A.
22 Ocak 2026 23:55
Komşumun da bebeği 6 aylık süt alerjisinden dolayı o da kıllanıyor maalesef tadı diğer mamalar gibi değil saman gibi dedi ama alerji maması konusunda pek bir alternatif yokmuş sanırım bir de bir mamanın kusturduğundan bahsetti ama bu mama mı bundan önceki kullandığı mı tam hatırlamıyorum. Bende kendi bebeğime birkaç kere normalinden vermiştim hem doktorumuz hem eczacımız anne sütüne en yakın mamanın bu olduğunu söyleyip başka mama önermemişti

Merve
22 Ocak 2026 23:56
Komşumun da bebeği 6 aylık süt alerjisinden dolayı o da kıllanıyor maalesef tadı diğer mamalar gibi değil saman gibi dedi ama alerji maması konusunda pek bir alternatif yokmuş sanırım bir de bir mamanın kusturduğundan bahsetti ama bu mama mı bundan önceki kullandığı mı tam hatırlamıyorum
R
Rümeysa A.
22 Ocak 2026 23:58
Anladım çok teşekkür ederim yine de :) evet tadı çok kötü doktor pekmez damlat dedi ama şuan öyle birşey yapmadım

Fatma A. U.
22 Ocak 2026 23:59
Bizde yeni kullanmaya başladık süt alerjisi olabilir dedi vücudunda kuruluklar var tadını ilk başlarda beğenmedi çok zor alıştı ama içiyor şimdi

Merve
23 Ocak 2026 00:00
Bizde yeni kullanmaya başladık süt alerjisi olabilir dedi vücudunda kuruluklar var tadını ilk başlarda beğenmedi çok zor alıştı ama içiyor şimdi

Fatma A. U.
23 Ocak 2026 00:03
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 6 aylıkken süt alerjisi olabilir dedi şuan 7 aylık Şubat'ın 6 sında randevumuz var bakalım ne diyecek ama hala kurulukları var ben pekmez damlatmadım içine