Evolvia Mama

119 görüntüleme
İ

İlkin D.

26 Ocak 2026 18:28
Arkadaşlar selamlar, kızım sma comfort olaylarından sonra memnunduk ki…

-Golden goatı denedik kabız ve şişkinlik yaptı,

-Hipp denedik sürekli ama 15-20 dakikada bir sulu+kesik çıkardı.

-Aptamil prosyneo yu kullandık çok gaz yaptı gaz atıyor ama bir o kadar da gaz yaptı.

Şimdi evolvia denedim ama 3 gündür yapmadığı kakasını yaptı. Ama kesik çıkardı ve su çıkardı aralıklar uzun değil hipp te ki gibi ama bilemiyorum daha 2 defa verdim;

Sormak istediğim mamanın yaramadığı kusma şekli nasıl ben anlayamıyorum?

Evolvia kullananlar ve yaramadıysa nasıl yaramadı?

Ve en son Sma comforta geri döneceğim çok yoruldum kızım yoruldukça bende çok yoruluyorum…
E

Esra D.

26 Ocak 2026 19:07
Merhaba bende Sma comfort kullanıyorum doktorumuza bırakıp bırakmamamız gerektiğini sordum parti numaralarına dikkat ederek devam edebilirsiniz değiştirmeye gerek yok dedi ben hala devam ediyorum mama değiştirmek oldukça yorucu ve bebeğim için yıpratıcı bir süreç olacaktı doktorumuz da böyle söylediği için değiştirmedik biz Allah’a şükür herhangi bir sıkıntı da yaşamadık yani size devam edin ya da etmeyin deyip böyle bir sorumluluk alamam ama biz devam ediyoruz ve şükür bir şey yok
İ

İlkin D.

26 Ocak 2026 20:40

Esra Dağlar

Merhaba bende Sma comfort kullanıyorum doktorumuza bırakıp bırakmamamız gerektiğini sordum parti numaralarına dikkat ederek devam edebilirsiniz değiştirmeye gerek yok dedi ben hala devam ediyorum mama değiştirmek oldukça yorucu ve bebeğim için yıpratıcı bir süreç olacaktı doktorumuz da böyle söylediği için değiştirmedik biz Allah’a şükür herhangi bir sıkıntı da yaşamadık yani size devam edin ya da etmeyin deyip böyle bir sorumluluk alamam ama biz devam ediyoruz ve şükür bir şey yok

Esra Hanım açıkçası aklım geçmekten yana sadece korkuyorum her anne gibi bende çarşamba günü doktorumuzla konuşucam bu konuyu. Teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻🌺
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

26 Ocak 2026 21:00
Mamaların çıktığı bantlarda bazen bulaş olabiliyor ve o parti alınmasın diye ikaz ediliyor bu hepsinde sorun olduğu anlamına gelmiyor keza Aptamil 1 de geçen gün yine problem oldu mamadan memnunsanız parti numaralarına dikkat ederek ona devam edebilirsiniz. Ayrıca bir mamayı kusması ona yaramadığı anlamına gelmez belki sindiremediği için 1 kutu kullanmadan yarar yarama diyemeyiz sevgiler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir