Evolvia Mama
122 görüntüleme
İ
İlkin D.
15 Ocak 2026 15:07
Arkadaşlar her bebekte farklı bir etkisi var biliyorum ama genel olarak yakın zamanda kullanan ve yorumlayacak arkadaşlar var mı? Özellikle gaz için?

Ayça K. A.
Hemşire
15 Ocak 2026 15:54
Evolvia mama gaz için önerilen mamalardan biri oğluma bir dönem kullandım ve çok memnun kaldım tek sıkıntı belirli dönemlerde firma kaynaklı tedarik sıkıntısı yaşanıyor olması eğer tadına alışır ve tedarik edemezseniz sıkıntı yaratabilir
İ
İlkin D.
15 Ocak 2026 18:56
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan Ayça Hanım kızım 4 ay 5 günlük sma comfort kullanıyorduk maalesef son olaylardan sonra değişime gitmek durumunda kaldık. Kızımda golden goat gaz ve kabızlık yaptı,hipp ise sürekli sulu kesik şeklinde çıkarttırdı. Şimdi Doktorumuzun önerisiyle Aptamil Prosyneo deniyoruz ama onda yoğun bir gaz yaşıyor.Doktorumuzun diğer önerisi ise evolvia idi. Şu an ne yapayım bilemiyorum pazar günü geçtik aptamile şans vermeye devam mı edelim, evolvia da şansımızı mı deneyelim,pazar aynı zamanda demire başladık bütün bu gaz sıkıntısını o yapar mı hiç bilemiyorum.Çok karıştım.

Ayça K. A.
Hemşire
16 Ocak 2026 02:35
Devletin karşıladığı demir ilaçlarında gaz, ishal yada kabızlık olabiliyor demir ilacınız devletin yazdığı ise değiştirip temiz içerikli olanlardan alın. Evolvia mamayı deneyin beğenirse fazla fazla alıp stok yaparsınız en kötü ama içlerinde en iyisi Hipp organic