Evolvia

87 görüntüleme
R

Rahime

14 Şubat 2026 12:02
Evolvia marka mama pek duyulmamis yeni kesfediyorum kullanan oneren var mi bebegim gazli ve kabizliga yatkin iyi gelir mi
Fatma A. U.

Fatma A. U.

14 Şubat 2026 12:11
Benim kızımın süt alerjisi var biz EVOLVİA RP2 kullanıyoruz kabızlık falan yapmadı bizde
P

Pınar B.

14 Şubat 2026 12:46
Şuan açık ara tüm mamalardan içerik olarak önde gidiyor emin olun kardeşim gıda teknikeri doktorum ve onun önerisi ile aldım 3 aylık kızım şuan gayet güzel gidiyor
R

Rahime

14 Şubat 2026 12:50

Pınar Balyecii

Şuan açık ara tüm mamalardan içerik olarak önde gidiyor emin olun kardeşim gıda teknikeri doktorum ve onun önerisi ile aldım 3 aylık kızım şuan gayet güzel gidiyor

Anladim aptamil kullaniyorum suanda malum haberlerden sonra icime sinmiyor devam etmek. Golden goatla evolvia arasinda kaldim bu yuzden sizin gbi kullananlarin tavsiyesine ihtiyacim var
R

Rabia

14 Şubat 2026 12:50
Gayet güzel
İ

İrem Ö.

16 Şubat 2026 00:14
Aptamil hariç bütün mamaları denedim kızımda reflü de var golden goat gaz ve kabız yaptı hipp çok kusturdu sma da sorun yaşamadım ama o da toplatıldıktan sonra güvenim gitti 2-3 haftadır Evolvia kullanıyorum şuan için memnunum
R

Rahime

16 Şubat 2026 00:21

İrem Özdemir

Aptamil hariç bütün mamaları denedim kızımda reflü de var golden goat gaz ve kabız yaptı hipp çok kusturdu sma da sorun yaşamadım ama o da toplatıldıktan sonra güvenim gitti 2-3 haftadır Evolvia kullanıyorum şuan için memnunum

Cok tesekkur ederim cevabınız icin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir