Evde Lazer Epilasyon

233 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

19 Mayıs 2026 23:28
Merhabalar anneler evde lazer aleti kullanıp memnun olanınız öneriniz varmı Braun markasi düşünüyorum lazer geçmişim yok iki çocukla şuan güzellik salonuna gidicek bı zamanimda yok kullanıp memnun kalanlarıniz varmı
L

Lale

Premium Üye
19 Mayıs 2026 23:51
Bende Philips lumea var doğru düzgün kullanmadım. Üşengeçlikten. Ama şimdi alacak olsam Braun alırdım. Üst üste sık atış önemli. Philips de bekliyorsun yapmak istemiyorsun o zamanda
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 00:00
Lale
Bende Philips lumea var doğru düzgün kullanmadım. Üşengeçlikten. Ama şimdi alacak olsam Braun alırdım. Üst üste sık atış önemli. Philips de bekliyorsun yapmak istemiyorsun o zamanda
Bende baya araştırdım Braun da atış hızı çok iyi diyorlar gerçekten kullanıp memnun kalan varmı merak ediyorum tabiki büyük beklentilerim yok biranda ama düzenli kullanıldığında gerçekten vaat ettiği etkiyi alınıyor mu acaba
E

Ece ..

20 Mayıs 2026 00:16
Ben philips lumea kullanıyorum çokta memnunum çevremde herkes aldı. Ama şu şekilde hepimiz lazere en az bir 10 seans falan gittik şuan evde kalan tek tük tüyler için kullanıyoruz, sıfırdan lazer yapıcaksanız ne kadar sürede etki eder bilmiyorum.
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 00:24
Ece
Ben philips lumea kullanıyorum çokta memnunum çevremde herkes aldı. Ama şu şekilde hepimiz lazere en az bir 10 seans falan gittik şuan evde kalan tek tük tüyler için kullanıyoruz, sıfırdan lazer yapıcaksanız ne kadar sürede etki eder bilmiyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için açıkçası şuan biraz bile çıkış süresini uzatsa benim için yeterli çünkü bacaklarima ağda yaptırmiyorum malesef her defasında tüylerin çıkma zamanı geldiğinde bacaklarıma sanki diken batmış gibi oluyor su bile değse canım acıyor batık oluşuyor en son bi abla alınırken tüylerin kırılıyor demek ki ağda yaptırma dedi jilette malesef iki güne bir istiyor
E

Ece ..

20 Mayıs 2026 03:18
Göktenur Bektaş
Teşekkür ederim cevabınız için açıkçası şuan biraz bile çıkış süresini uzatsa benim için yeterli çünkü bacaklarima ağda yaptırmiyorum malesef her defasında tüylerin çıkma zamanı geldiğinde bacaklarıma sanki diken batmış gibi oluyor su bile değse canım acıyor batık oluşuyor en son bi abla alınırken tüylerin kırılıyor demek ki ağda yaptırma dedi jilette malesef iki güne bir istiyor
Tüylerin çıkış süresini kesinlikle uzatıcaktır, ben artık 2 ayda bir sadece çıkan yerlere lazer yapıyorum, genelde leke bırakır diye korkarlar ama ben yüzümede yapıyorum hiç sorun yaşamadım açıkçası, bence alın memnun kalırsınız sizde.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir