Evde Doğum 🫣🫠 39+3

318 görüntüleme
H

Helin A.

21 Haziran 2025 10:54
Eşim eskişehirde ben bursadaydım ilk gebeliğimdi sabah saat beş buçukta sancım başladı ve giderek artmaya başladı eşime artık yola çıkmasını ve doğumun başladığını söyleyip çağırdım sancım giderek arttı doktorumu aradım doğumun bu kadar kolay olmadığını bu kadar çabuk doğuramayacağımı söylerek saat 10 da hastaneye gidip nst ye girmem gerektiğini söyledi ben hazırlanıp hastaneye gidecektim ki tam kapının önünde doğumum başladı şansım vardı ki asansöre binmemiştim kızım saat 9u 10 geçe doğdu 112 yi aradım ambulansla hastaneye götürüldüm eşim doğuma yetişememişti beni doğumhaneye aldılar rahmimin kötü durumda olduğunu söyleyip müdahale etmeye başladılar ama bu sırada kimseye haber vermediler bende kimseden haber alamıyordum bebeğimin nasıl olduğunu bilmiyordum 9 buçukta girdiğim doğumhaneden saat 2 de çıkarıldım haa tabi bu arada evde doğum yaptığım için cahil damgası yedim sanki bunu kendim istemişim gibi Lisans mezunu ve sağlıkçıyım vesselam👋 🤭🤗
B

Büşra O. ..

22 Haziran 2025 12:24
Rahminiz neden kötü durumdayı yırtılmaniz mi olmuş bir de neden cahil damgasi vuruyorlar ilk gebelik insan bilemiyor bende ilk cocuklarimda yarkm saat arayla yetiştim geçmiş olsun
H

Helin A.

23 Haziran 2025 13:41
Evet yırtıklarım varmış çok fazla dikişim oldu doktorlar ve hemşireler çok zorladı doktorlar zaten aşırı canımı acıttı adını bilmiyorum kendimde değildim sonrasında da muayeneye gelmedi adlarını bilseydim eğer şikayet ederdim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir