Ev Yoğurdu

78 görüntüleme
Ş

Şevval ..

2 Nisan 2026 11:41
Bebeğim yedi aylık altıncı ayı hep hasta olarak geçtiği için çok fazla tadım yapamadık cesaret edememiştim hasta olduğundan dolayı. Dün bebeğime yoğurt verdim ev yogurdu kendim mayaladım ilk defa tattı çay kaşığının ucuyla verdim çocuğun ağzına koyar koymaz ağzının etrafı kızarıp kabarmaya başladı sonrasında elini ağzına götürdü ağzının kenarındaki yoğurt eline bulaştı 1 dakika içerisinde bir hatta 1 dakika geçmeden eli de kızarıp benek benek kabarmaya başladı sonrasında bu kızarıklık ve benekler yüzüne birazcık yayıldı boynuna hafif olarak göğsüne de indi sonrasında kırmızılıklar geçti ama benekler kaldı onun dışında herhangi bir rahatsızlığı olmadı ama yurdun temas ettiği her yer kabarıp kızardı onun haricinde ben bebeğime daha öncelerde kahvaltıda kendim labne yerken veya süzme peynir yerken çatalın ucuyla veriyordum hiç böyle bir problem yaşamadım ama evde yaptığım yoğurtta inek sütüyle yapmıştım böyle bir problem yaşadım sizlerin düşüncesi nelerdir doktora götürmeyi düşünüyorum daha kötü olur diye evde vermeye cesaret edemedim tekrar
G

Gamzenur D.

2 Nisan 2026 12:18
Alerjisi var bir kadın yoğurt verirken hastanede veriyordu evet doktora götürün lütfen 🙏 o size kaç yaşından sonra yavaş yavaş vermeniz gerektiğini bilgilendirir
Büşra O. .

Büşra O. ..

2 Nisan 2026 18:46
Mutlaka hastaneye gidin. Alerjisi var bebeğinizin
Ş

Şevval ..

2 Nisan 2026 20:40

Gamzenur Deniz

Alerjisi var bir kadın yoğurt verirken hastanede veriyordu evet doktora götürün lütfen 🙏 o size kaç yaşından sonra yavaş yavaş vermeniz gerektiğini bilgilendirir

Evet bunu ben de görmüştüm sosyal medyada
Ş

Şevval ..

2 Nisan 2026 20:40

Büşra Ocak

Mutlaka hastaneye gidin. Alerjisi var bebeğinizin

Randevu aldım yarın götüreceğim bakalım ne diyecek doktor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir