Ev İçi Sıcaklık
96 görüntüleme
G
Göknur T. ..
11 Haziran 2025 17:21
Merhaba kızım 4 ay 15 günlük Ege kasabasında yaşıyoruz evimizin içi 28-29 derece diğer odanın klimasını açıyorum bebeğimin olduğu odayı öyle soğutmaya çalışıyorum ama yine de terliyor klima çarpar mı ve zıbınla yatıyor üstünü örtmeli miyim (uyuyan kişinin üstüne kar yağar) misali ☺️
M
Merve Ü. ..
11 Haziran 2025 18:28
merhaba, ben de İzmir de yaşıyorum klima direkt bebeğe gelmediği sürece odayı soğutabilirsiniz. Yatağına da müslin çarşaf kullanırsanız daha iyi oluyor. üzerini örtmeyin daha çok terler zıbın yeterli
İ
İrem A.
17 Haziran 2025 12:04
Benim bebeğimin vücudu üşüyor ama kafası terliyor su gibi klima açıyorum üstüne vurmayacak şekilde ama camı da açıyorum hava sirkülasyonu için gece ikisi de kapalı oluyor. Oda 22-23 derece oluyor ince zıbın giyiyor uyurken gece alt eşofman da giydiriyorum ek olarak. Ama saat başı ya kafası terlediği için ya da üşüdüğü için ayaktayız sırtı buz gibi oluyor kafasının terlememesi için odayı 20-21 dereceye düşürünce 22 olunca da kafa su gibi anlamıyorum ben ne yapacağım? D vitamini eksikliği çıkmıştı 3 doz ver dedi doktor yaptım 2 ay oldu ama hala kafasının terlemesi geçmedi ki öyle aşırı saçlı bir bebek de değil bilen varsa aydınlatsın beni 🙏🏻